Racija kod Bihaća

Kod ilegalnih migranata pronašli noževe, sjekire i metalne palice

Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
Kod ilegalnih migranata pronašli noževe, sjekire i metalne palice
07.10.2019.
u 20:13
Policija je upala u središtu za smještaj ilegalnih migranata 'Vučjak' kod Bihaća
Pogledaj originalni članak

Policija Unsko-sanske županije u Bosni i Hercegovini danas je, tijekom racije u središtu za smještaj ilegalnih migranata "Vučjak" kod Bihaća, pronašla i zaplijenila hladno oružje, potvrdio je glasnogovornik lokalne policije Ale Šiljdedić.

U raciji, provedenoj po nalogu županijskog tužiteljstva, sudjelovao je stotinjak policajaca uključujući pripadnike posebne postrojbe a oni su tijekom pretrage kod migranata pronašli noževe, sjekire i metalne palice, prenio je portal "Nezavisnih novina".

Šiljdedić je kazao kako su policajci tragali za dokazima u sklopu istrage koja se vodi o ubojstvu 19-godišnjeg migranta iz Pakistana, koji je usmrćen nožem prije deset dana.

"Iskoristili smo to kako bismo od migranata oduzeli određena sredstva i predmete koji mogu poslužiti u počinjenju kaznenih djela", kazao je policijski glasnogovornik.

Za ubojstvo mladog Pakistanca za sada je osumnjičen jedan Sirijac.

I pored počinjenja tog zločina u MUP-u Unsko-sanske županije sigurnosno stanje u kampu "Vučjak" ocjenjuju zadovoljavajućim, no Šiljdedić je kazao kako treba imati u vidu da tamo neprestano boravi na stotine muškaraca te se ne može predvidjeti što će uslijediti s dolaskom zime, kada se pogoršaju uvjeti u kojima se tamo živi.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

Avatar Idler 3
Idler 3
22:03 07.10.2019.

Ja sem zaprepašten !

DU
Deleted user
21:05 07.10.2019.

moje je mišljenje da su imali trokute, šestare i logaritamske tablice... 😂.... i pokoji karton žute boje....

HR
hrkljus
11:42 08.10.2019.

Dakle, zakljucak je , ilegalno prelaze granicu, bez pravovaljane dokumentacije, naoruzani su , agresivni, znaci imaju kriminalne karakteristike, tj. opasni su po zivot. Ne glumite heroje ako niste naoruzani vatrenim oruzjem, maknite im se sa puta i pozovite pajkane . Ako vidite da ih pajkani krpljace, okrenite glavu ako niste u stanju da navijate. Bolje da ih pajkani obradjuju , nego da oni obradjuju vas.