Naoružani Zadranin

Kod 45-godišnjeg Zadranina pronađen pravi arsenal oružja

Foto: MUP
Kod 45-godišnjeg Zadranina pronađen pravi arsenal oružja
22.04.2010.
u 09:48
Zadraninu je oduzeto šest tromblonskih mina, 900 grama lijevanog trotila, pet ručnih bombi, jedna improvizirana ručna bomba, 27 komada raznog streljiva i zračna puška.
Pogledaj originalni članak

ZADAR - Zadarska je policija jučer temeljem naloga istražnog suca Županijskog suda u Zadru pretražila 45-godišnjakov dom i pronašla pravi arsenal oružja. Oduzeto mu je šest tromblonskih mina, 900 grama lijevanog trotila, pet ručnih bombi, jedna improvizirana ručna bomba, 27 komada raznog streljiva i zračna puška.

Protiv 45-godišnjaka je podnesena kaznena prijava zbog nedozvoljenog držanja oružja i eksplozivnih tvari.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

OB
-obrisani-
18:52 22.04.2010.

Ovaj tip je stvarno imao \"što za reć,\" nedao Bog oduzet mu parkirno mjesto ispred nosa.

ZL
Zlatko72
08:45 23.04.2010.

ovo nije za kazniti novcano za to direktno u buharu i za svaki jedan komad po 4 godine tako da bude primjer drugima ja se pitam sta ce njemu sve to sta se organiziro za 3 svjetski rat koja budala sta jos postoje takvi ljudi sramota