Knin: Supružnici smrtno stradali na nogostupu

15.12.2008.
u 16:12
Pogledaj originalni članak

Dvoje ljudi je poginulo u Trpimirovoj ulici u Kninu danas oko 14 sati nakon što je na njih dok su hodali nogostupom naletio automobil. Kako neslužbeno doznajemo, riječ je o bračnom paru Petru i Ankici Botić, 70-godišnjacima iz Knina koji su smrtno stradali nedaleko od svoje kuće u Trpimirovoj ulici.

Automobil marke mercedes je zbog neprilagođene brzine izletio s ceste, pokupio nesretne Botićeve i zaustavio se u dvorištu obiteljske kuće u Trpimirovoj 37. Vozač je u prevrtanju automobila ozlijeđen i nalazi se u kninskoj Općoj bolnici.

Prema neslužbenim informacijama, vozač mercedesa je iz Kistanja i vozio je bez vozačke dozvole.

Stradali supružnici u Knin su doselili iz Zenice, skupa sa dvije kćeri koje žive i rade u Kninu. Stradali su samo dvadesetak metara od kuće u kojoj su živjeli.

Policija neće davati informacije o nesreći dok traje očevid koji provode istražni sudac Ivo Vukelja i sudski vještak Ivo Jakovljević, izvijestila je glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske Marica Kosor.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr