Knin: Ragbi za Dan sv. Patricka

17.03.2007.
u 16:41
Pogledaj originalni članak

KNIN - U povodu Dana sv. Patricka na gradskome nogometnom igralištu u Kninu danas je u organizaciji Hrvatsko-irskog društva (HID) iz Zagreba i Alana Moorea, Irca koji živi i radi u Kninu, održana revijalna utakmica ragbi momčadi iz Hrvatske i Irske.

Hrvatski ragbijaši pobijedili su Irce iz kluba "Touring Barbarians" rezultatom 52:5.

Proslava Sv. Patricka u Kninu počela je jutros irskim doručkom, a nastavlja se poslijepodne uz tradicionalnu irsku hranu i piće, kada će biti dodijeljene nagrade za najbolje sudionike utakmice. Organizirano će se pratiti susret ragbi reprezentacija Irske i Italije u kninskome kafiću "Dinara".

"Proslavu smo ove godine organizirali u Kninu kako bismo poduprli Alana Moorea, ali i popularizirali Dan sv. Patricka izvan Zagreba", rekao je predsjednik HID-a Tvrtko Grabarić.

Proslava Sv. Patricka večeras će se u organizaciji HID-a održati i pubu "Arsenal" u Zadru, gdje će nastupiti sastavi koji izvode irsku glazbu, a bit će ponuđena jela koja se u Irskoj tradicionalno jedu u povodu tog blagdana.

(Hina)

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr