'Car nema jaja'

Kip golog Trumpa prodan na dražbi, dio novca ide migrantima

Foto: Youtube Screenshot
Kip golog Donalda Trumpa
Foto: Reuters
Donald Trump
Foto: Reuters
Donald Trump
Foto: Reuters
Donald Trump
24.10.2016.
u 11:20
Trump prikazan u prirodnoj veličini, s korpulentnim trbuhom i nesrazmjerno malim penisom, punio je naslovnice u kolovozu. Aktivisti su pet identičnih statua postavili na javnim mjestim
Pogledaj originalni članak

Ulična skulptura koja prikazuje republikanskog predsjedničkog kandidata Donalda Trumpa bez odjeće,  prodana je za gotovo 22.000 dolara na dražbi održanoj u Los Angelesu.

Dražbovna kuća Julien's ponudila je skulpturu pod naslovom "Car nema jaja" i ona je prodana u subotu navečer. 

Trump prikazan u prirodnoj veličini, s korpulentnim trbuhom i nesrazmjerno malim penisom, punio je naslovnice u kolovozu.

Aktivisti su pet identičnih statua postavili na javnim mjestima u San Franciscu, New Yorku, Los Angelesu, Clevelandu i Seattleu. Fotografije i selfiji s tim umjetničkim djelom kružili su internetom. No vlasti su uklonile skulpture istoga dana kada su bile postavljene. 

Samo je jedna preostala za dražbu, a dio sredstava od prodaje bit će doniran organizaciji koja pomaže imigrantima. 

>> Trump: Spriječit ću nastanak medijskog monopolista!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar kravata
kravata
14:15 24.10.2016.

jedan kip rezerviran za istocno sarajevo.

MA
..Marsijanac
16:09 26.10.2016.

A gdje vam je slika kipa iz New Yorka gole Klintonice?