Velika Britanija

Kineski premijer na Strateškom summitu u Velikoj Britaniji

Foto: AFP
Kineski premijer na Strateškom summitu u Velikoj Britaniji
26.06.2011.
u 18:17
Kako je Kina postala drugo po veličini gospodarstvo u svijetu, većina europskih zemalja pokušava svojim kompanijama osigurati ulazak na kinesko tržište.
Pogledaj originalni članak

London – Kineski premijer Wen Jiabao doputovao je jučer u Veliku Britaniju na Strateški summit Kine i Velike Britanije.

Summit između dvije zemlje održava se svake godine, a glavni je cilj ojačati bilateralne veze dviju zemalja.

Kako je Kina postala drugo po veličini gospodarstvo u svijetu, većina europskih zemalja pokušava stvaranjem posebnih odnosa osigurati svojim kompanijama ulazak na kinesko tržište.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

OB
-obrisani-
20:43 26.06.2011.

Dolaze novi vladari svijeta. Uskoro ce cijeli svijet da im se klanja i ulaguje a ljudi ce slati djecu u skolu da uce kineski po svaku cijenu. Nista ljude ne privlaci kao politicka i ekonomska moc. A Kinezi dobro znaju da nitko na planeti nece moci sa njima da se takmici. Ima ih mnogo, imaju disciplinu a uskoro ce imati i vrhunsku teknologiju.