PETRINJSKI MONSTRUM

Kihalić se objesio u zatvoru u Lepoglavi

Foto: import
Kihalić se objesio u zatvoru u Lepoglavi
16.07.2007.
u 09:04
Pogledaj originalni članak

Vlastimir Kihalić, trostruki ubojica iz Petrinje, u nedjelju popodne nađen je mrtav u svojoj ćeliji lepoglavske kaznionice, gdje je služio maksimalnu 40-godišnju kaznu zatvora, javlja Vjesnik.

Kihalić, inače umirovljeni policajac, prema prvim je podacima počinio samoubojstvo vješanjem. Kihalić je prethodno dvaput pokušao počiniti samoubojstvo, prvi put vješanjem o kabel radio aparata, a drugi put guranjem uloška kemijske olovke u električnu utičnicu, no oba puta su ga čuvari spriječili.

Kihalić je u ožujku 2005. godine s dva hica ubio svoju suprugu Željku, a 15 minuta nakon toga ubio i njene dvije prijateljice, Vesnu Marinković - Mokrović i Nadu Kušan.

Motiv ubojstav supruge bio je zahtjev supruge za razvod, a njene je prijateljice Kihalić ubio jer su joj u tome pružale potporu. Kihalić nikada nije izrazio kajanje zbog zločina koji je počinio.

(mp)

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr