Keserica se nije obazirao na upozorenja

21.12.2008.
u 19:14
Pogledaj originalni članak

Taj slučaj, koji neodoljivo podsjeća na onaj Mije Penića, pomoćnik ministra za socijalnu skrb Dragutin Keserica u jednom dopisu, koji Večernji list posjeduje, opisuje kao “obitelj s kojom u kući živi šestero starijih i nemoćnih osoba temeljem sklopljenih ugovora o dosmrtnom uzdržavanju”, iako je bio obaviješten da ga Šestanj-Perić reklamira kao dom umirovljenika!

Umjesto da se brine za dobrobit staraca, Keserica poziva da nadležne službe utvrde primanja Slavice Šestanj-Perić sukladno Zakonu o porezu na dohodak. Dobrobit štićenika u tom dopisu Keserica ne spominje.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr