Uvjetna osuda

Kćer tužila majku koja joj je zaprijetila da će dobiti sjekirom nasred čela

Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
Kćer tužila majku koja joj je zaprijetila da će dobiti sjekirom nasred čela
01.01.2021.
u 12:31
Ako se je dočepa, rekla je, neće živa izaći iz kuće, a ako se pojavi u dvorištu, dobit će sjekirom nasred čela
Pogledaj originalni članak

Kćer je zbog prijetnji tužila majku koju je Općinski sud u Čakovcu osudio na šest mjeseci zatvora, uvjetno na godinu dana. Majka (59) je 14. srpnja 2020. u Čakovcu svojoj kćeri rekla da je kurva i zaprijetila joj da će je zatući.

Ako se je dočepa, rekla je, neće živa izaći iz kuće, a ako se pojavi u dvorištu, dobit će sjekirom nasred čela. Okrivljena majka je nezaposlena, pa je oslobađena obveze naknade troškova kaznenog postupka, koji zato idu na teret proračuna.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

MA
MarasG
12:45 01.01.2021.

U Cakovcu kad kisa zarominja cesto se zna takvo sto desiti

Avatar Viktor999
Viktor999
22:16 01.01.2021.

ruzinava sjekira na slici, slabo se koristi😁😁😁

Avatar GroundZero
GroundZero
18:21 01.01.2021.

Kako divna obitelj.