PROMETNI RECIDIVISTI

Kažnjen sa 30.000 kuna jer je vozio iako mu je vozačka poništena zbog negativnih bodova

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
03.02.2021.
u 15:15
Policajci su ga htjeli testirati na droge, no on je to odbio pa je uhićen te je prespavao u policiji
Pogledaj originalni članak

Sa 30.000 kuna kažnjen je 23-godišnjak kojeg su zagrebački policajci zatekli u redovnoj kontroli prometa kako upravlja vozilom u vrijeme dok mu je to zabranjeno jer mu je vozačka dozvola poništena zbog negativnih bodova.

Mladića je policijska patrola zaustavila 28. siječnja u Mandlovoj ulici. Nakon što su ustanovili  da mu je dozvola poništena, policajci su ga htjeli testirati  na droge, no on je to odbio.  Pa je uhićen te je prespavao u policiji. Dan kasnije odveden je pred suca za prekršaje, a nakon tog ročišta je pušten. Naknadno ga je sud proglasio krivim zbog počinjenih prekršaja te ga je kaznio sa 30.000 kuna.

Malo manju novčanu kaznu, dobio je 32-godišnjak kojeg je, također u redovnoj prometnoj kontroli, policija zatekla kako upravlja vozilom dok mu je na snazi zabrana upravljanja vozilom.

On je zaustavljen 1.veljače oko 19.30 na Čulinečkoj,  te je priveden prvo u policiju, a zatim i na Općinski prekršajni sud u Zagrebu. Na sudu mu je izrečena novčana kazna od 10.000 kuna, a zabranjeno mu je upravljanje vozilom još šest mjeseci.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

DU
Deleted user
22:41 03.02.2021.

takvima koji skupe negativne bodove i imaju zabranu a uhvati ih se za volanom treba trajno poništiti vozačku bez mogučnosti polaganja IKAD!

20
20021950
12:04 04.02.2021.

Kako su revni u kažnjavanju ! Što ne globe Todorića, Kutlu, Bandića i ostale mafijaše ! Za to nemaju petlje ???

PB
priska.bresci
15:25 03.02.2021.

Ako se Neda testirat trebali su ga odvesti u bolnicu testirat kao u ch neznam dali je i taj zakon uveden u HR ako ne bilo bi dobro da se primijeni