Stožer za obranu Vukovara

Kaznena prijava protiv Gorana Radmana zbog 'terora nad zaposlenicima'

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Kaznena prijava protiv Gorana Radmana zbog 'terora nad zaposlenicima'
26.02.2015.
u 12:24
Podsjećaju i kako je za djela, za koja se Radman tereti, predviđena kazna od jedne do devet godine zatvora
Pogledaj originalni članak

Stožer za obranu hrvatskog Vukovara podnio je kaznenu prijavu protiv ravnatelja HRT-a Gorana Radmana zbog, kako navode, terora koji provodi nad zaposlenicima, primjenom samovoljnog, protuustavnog i protuzakonitog Etičkog kodeksa za novinare i kreativno osoblje, zbog zloupotrebe položaja i ovlasti, te zbog kršenja ustavnih odredbi.

- Mnoga od ovih kršenja jasno su vidljiva u slučaju otkaza novinarki Karolini Vidović Krišto, koji nije povučen unatoč jasnom ukazivanju na nezakonitost od sindikata HRT-a, HHO-a i HND-a. Zahvaljujući Hrvatskom helsinškom odboru i SOHV, hrvatska je javnost saznala za sve detalje nezakonitog otkaza Karolini Vidović Krišto, te za ostalo protuzakonito i protuustavno postupanje Glavnog ravnatelja HRT-a Gorana Radmana, navode iz Stožera.

Podsjećaju i kako je za djela, za koja se Radman tereti, predviđena kazna od jedne do devet godine zatvora.

>> Pisci pitaju postoje li Radman nad Radmanom i ZAMP nad ZAMP-om?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 16

DU
Deleted user
12:58 26.02.2015.

Ako ga osude, više nikada neće moći nositi štafetu.

Avatar navijač
navijač
12:43 26.02.2015.

Dok je ova garnitura na vlasti ovom gadu neće sudit nitko, a kad se vlada promjeni otići će i on. Cilj i jeste razjediniti i što više ocrniti hrvatsku državu a to je radman dobro obavio kao direktor ove udbaške utvrde.

BA
balic
13:44 26.02.2015.

Ajd nek se netko sjetio i njemu stat na kraj ,ali nista od toga ..Zna se tko ovakve kao njega drze u HRT,dok su oni trpit ce te ga htjeli il ne .. ja cu odjavit predplatu jer ionako ne gledam jutv..