Mladež HDZ-a

Kaznena i prekršajne prijave za dojučerašnje HDZ-ove jurišnike

Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
Kaznena i prekršajne prijave za dojučerašnje HDZ-ove jurišnike
14.12.2010.
u 09:48
Sin državnog tajnika u MORH-u Željka Goršića i 27. studenoga pred jednim je kafićem razbijao automobil u kojem je bio zaključan njegov vršnjak s kojim je imao nesuglasice
Pogledaj originalni članak

PU karlovačka priopćila je u utorak, dva dana nakon događaja i medijskih izvještavanja, da je kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da su 18-godišnjeg Marka Jovkovića trojica nasilnika pod utjecajem alkohola, bez povoda, fizički napala u ugostiteljskom objektu na Borlinu u Karlovcu. Ne navodeći njihova imena, policija priopćava da su nakon toga dvojica 26-godišnjaka sjela u osobni automobil karlovačkih registracijskih oznaka marke Citroen u nakani da odu, ali su ih u tome pokušali spriječiti 20-godišnji mladić i devet godina starija djevojka. Tom prilikom 26-godišnjak ih je, upravljajući osobnim automobilom, otvorenim suvozačevim vratima, srušio na tlo i vozilom prešao preko njihovih nogu, ali su srećom zadobili samo lakše tjelesne ozljede. Potom je 26-godišnji vozač, krećući se vozilom unaprijed, udario u stepenice ugostiteljskog objekta i parkirani osobni automobil karlovačkih registracijskih oznaka marke Mazda.

Protiv 26-godišnjeg vozača Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu bit će proslijeđena kaznena prijava, a protiv sve trojice 26-godišnjaka i optužni prijedlog zbog prekršaja iz čl. 6 Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Željko Goršić, sin istoimenog državnog tajnika u MORH-u, sudjelovao je 27. studenoga u još jednom izgredu. Ispred jednog karlovačkog kafića bjesomučno je udarao nogom u automobil svog vršnjaka i sugrađanina zbog prijašnjih nesuglasica. Kada je “izlupao” lim, nasilno je otvorio vrata automobila u kojem je sjedio napadnuti Karlovčanin. Potrgao je ručicu za otvaranje prozora. Zaradio je optužni prijedlog policije. Morat će prekršajnom sucu obrazložiti što je učinio.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

OD
ODzizsKrajst
11:34 14.12.2010.

Ova država je najveća sramota. Ubiju klinca od batina, dijete padne u nesvijest a oni su kažnjeni za \"kršenje javnog reda i mira\" kao da su preglasno pjevali u 2 ujutro. Hoće li netko pitati Karamarka o tome???

WO
Wolf34
14:58 14.12.2010.

Nažalost ovo je slika i naličje neovisne karlovačke policije. Pa nedavno preko medija su hdz čelnici dali izjave da se nadaju da će policija posebno i pravedno postupiti. Sreća u nesreći da nisu nikoga ubili, jer i takve stvari bi vrlo lako otišle u zastaru. Kao što prijašnje prijave stoje u ladici suda.

KO
kotlić
10:19 15.12.2010.

Jaca priprema rekonstrukciju vlade, možda jedan od ovih talebana zauzme Vukelićevo mjesto, što me nebi čudilo jer imaju sve predispozicije za vrh ove proklete stranke.