UBOJSTVO U OMIŠU

Pucao mu u glavu i vrat: Karmelina je ubio profesionalac, policija istražuje tko je i zašto naručio smrt

Foto: Miranda Cikotic/Pixsell
Ubojstvo u Omišu
Foto: Miranda Cikotic/Pixsell
Ubojstvo u Omišu
Foto: Miranda Cikotic/Pixsell
Ubojstvo u Omišu
11.11.2019.
u 20:02
Znao je jako dobro što radi i bio je vrlo samouvjeren, čemu svjedoči i to što je ostavio neposrednu svjedokinju ubojstva, 39-godišnjakinju na mjestu suvozača – kaže naš sugovornik. Istražitelji su zatekli beživotno tijelo vozača, vozilo puno krvi i ženu u stanju šoka.
Pogledaj originalni članak

Ovo je čista likvidacija! Hladnokrvno, profesionalno ubojstvo. To je obavio profesionalac. Mi tražimo motiv, ali ga ne nalazimo. Nije bio kamatar, nije posuđivao novac, nije dilao drogu, niti je bio u tom miljeu. Još ne znamo tko je i zašto naručio njegovu smrt – doznajemo iz izvora bliskih istrazi ubojstva Karmelina F. (38) koji je ubijen u subotu, dvije minute prije 14 sati, dok je u svom parkiranom VW Polu jeo pizzetu u društvu svoje godinu dana starije djevojke.

Dodaju kako za Karmelina kažu da je bio nagle naravi, često neugodan, ali je nejasno kome se toliko zamjerio da bi naručio njegovo ubojstvo. Nepoznati ubojica došao je na motociklu, s kacigom na glavi, zaustavio se kraj parkiranog automobila i kroz poluotvoren prozor ispalio četiri hica pogodivši ga u donji dio glave i vrat te se odvezao.

– Znao je jako dobro što radi i bio je vrlo samouvjeren, čemu svjedoči i to što je ostavio neposrednu svjedokinju ubojstva, 39-godišnjakinju na mjestu suvozača – kaže naš sugovornik. Istražitelji su zatekli beživotno tijelo vozača, vozilo puno krvi i ženu u stanju šoka. Izuzeti su svi materijalni tragovi s tijela i iz automobila. Na mjestu događaja pronađene su čahure. Od Rene Laure iz Županijskog državnog odvjetništva doznajemo kako nalaze tek trebaju poslati u Centar za kriminalistička vještačenja “Ivan Vučetić” u Zagrebu.

Neslužbeno doznajemo da je policija na području Omiša pronašla motocikl za koji sumnja da je mogao biti korišten u ubojstvu a koji će također biti poslani na vještačenja u Centar “I. Vučetić”. Istražitelji vjeruju da je ubojica pratio svoju žrtvu, pa pregledavaju i snimke kamera. Bio je odjeven u plavu jaknu. Karmelino F. je dva sata prije ubojstva sjedio u kafiću dvjestotinjak metara udaljenom od omiške policijske postaje. Razgovarao je na mobitel i slao poruke. Navodno su mu posljednji razgovori bili vezani za poslovni prostor u koji je trebao ući zbog posla s aparatima na sreću. Bio je keramičar, postavljao je pločice, a prije nekoliko godina zapaljen je kafić na plaži u Pisku koji je otvorio s poslovnim partnerom. Navodno je Karmelino ostao u nerazriješenim financijskim odnosima s poslovnim partnerom i taj su slučaj rješavali na sudu. Njegovi sumještani u Pisku govore da je bio bahat i nasilan, ali da nije zaslužio tako tragičan kraj.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 14

Avatar Večernje žutilo
Večernje žutilo
20:15 11.11.2019.

"...Karmelina je ubio profesionalac, policija istražuje tko je i zašto naručio smrt..."___Nadam se da griješim, ali se sve nešto bojim da neće naći ubijicu kao ni kod 25 sličnih egzekucija od 1991. godine do danas...

Avatar Mentat
Mentat
20:17 11.11.2019.

Bahat i nasilan. Pa kakav je onda kraj zaslužio? Brz i profesionalan.

Avatar PRLJAVI HARRY
PRLJAVI HARRY
01:53 12.11.2019.

Ne mogu naći motiv ? ... ... Trebao je ući u posao s aparatima na sreću ?... ... Hmmm. A da nije možda to motiv ? 🙄🙄🙄