ŽRTVE POPLAVE

Karlovac nema novca za pomoć građanima, otvorio donacijski račun

Foto: Kristina Štedul-Fabac/PIXSELL
Karlovac nema novca za pomoć građanima, otvorio donacijski račun
18.09.2014.
u 16:59
Pomoć se može uplatiti na račun: HR 49 2340 0091 5106 77735 model: HR68 poziv na broj: 7765-OIB uplatitelja
Pogledaj originalni članak

Grad Karlovac otvorio je donacijski račun za pomoć u otklanjanju posljedica elementarne nepogode. Pomoć se može uplatiti na račun: HR 49 2340 0091 5106 77735 model: HR68 poziv na broj: 7765-OIB uplatitelja.

– Nakon poplave u veljači oštećenim građanima isplatili smo gotovo devet milijuna kuna iz proračuna. Kako su razmjeri štete sada znatno veći, Grad nema više novca za pomoć građanima. Stoga smo otvorili donacijski račun, a sredstva će se strogo namjenski trošiti. Kako točno, bit će poznato nakon što građani prijave štete. Možda će dio biti potrošen za kupnju isušivača ili direktne uplate. O tome će odlučivati komisija – pojasnila je Katarina Matasić, glasnogovornica Grada Karlovca.

Po tome, će, zapravo, građani, koji su grad i obranili od nedavnih poplava, ponovno pomagati Karlovčanima da se "oporave" i od posljedica.

>> Poruka poplavljenog Miše: Vidimo se na sljedećoj poplavi!

>> Na području Zagorja otvorena 193 nova klizišta, šteta 25 milijuna kuna

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.