obljetnica

Karamarko: I naša djeca već danas doživljavaju Tuđmana kao najvećeg Hrvata 20. stoljeća

Foto: Matija Topolovec/Pixsell
Karamarko: I naša djeca već danas doživljavaju Tuđmana kao najvećeg Hrvata 20. stoljeća
06.12.2014.
u 16:38
Agencije koje rade za režimske medije pripremaju ankete ne kako bi detektirale stvarno javno mišljenje, nego kako bi ga pokušale kreirati, smatra Karamarko
Pogledaj originalni članak

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko danas je bio na tribini Dr. Franjo Tuđman - Dok je srca, bit će i Kroacije! u Splitu u Hrvatskom narodnom kazalištu. S njime je bila i HDZ-oav kandidatkinja za predsjednicu, Kolinda Grabar-Kitarović. Po čemu će Tomislav Karamarko osobno pamtiti prvog predsjednika Franju Tuđmana, rekao je:

Sigurno je da ćemo ga i mi i naša djeca već danas prihvaćati i doživljavati kao najvećeg Hrvata 20. stoljeća. Dr. Tuđman nam je dao slobodu, stao je na čelo pokreta i stranke koji su obranili i oslobodili Hrvatsku, koji su srušili hrvatski "Berlinski zid“ uvođenjem višestranačja - rekao je Karamarko.

Novinari su ga pitali kako se HDZ drži unatoč anketama, s obzirom da gospodarskog rasta nema 12 kvartala zaredom.

- Nemojmo više pričati o „anketama“. Kad govorimo o njima - to je kao da pričamo viceve! Analizirajmo zadnje tri godine! Agencije koje rade za režimske medije pripremaju ankete ne kako bi detektirale stvarno javno mišljenje, nego kako bi ga pokušale kreirati. Rezultati uvijek odstupaju od zbilje. Zadnji su primjer izbori za sisačko-moslavačkog župana: te „vrijedne“ ankete su predviđale da će SDP-ov Davorko Vidović pobijediti s 15 posto, ali, naravno, naš kandidat Ivo Žinić je trijumfirao sa 16 posto razlike! Ili još bolji vic - samo tjedan dana nakon pobjede HDZ-a s 12 posto razlike na zadnjim europskim izborima te iste „vrijedne“ ankete su rekle da mi vodimo s 4 ili 5 posto!? To su vicevi, koji su sada već postali jako loši! - rekao je Tomislav Karamarko

>> 'Radmanov HRT u funkciji je Ive Josipovića i SDP-a'

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 145

HE
helf
18:28 06.12.2014.

Nakon Kolinde, Tomi će biti premijer i prvi čovjek RH !

NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
17:17 06.12.2014.

Naravno da je Tuđman najveći. Sve ostalo patuljci.

DR
Drivoex
18:08 06.12.2014.

Tuđmanova Hrvatska je pobijedila a potpuna pobjeda i završetak djela Velikog Tuđmana bit će 218.12. Tuđman porazio okupatore i stvorio slobodnu samostalnu i nezavisnu državu HRVATSKU.