Kritike iz oporbe

Karamarko o Milanoviću: Njegovo izvješće je bilo u maniri stand up komičara

karmarko
karmarko
karmarko
karmarko
karmarko
karmarko
29.09.2014.
u 10:43
Premijer Milanović nalazi se na američkoj turneji gdje će razgovarati s vodećim proizvođačima računalne tehnologije i investicija
Pogledaj originalni članak

Premijerov put u SAD komentirao je predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko, uoči međunarodne konferencije na kojoj će u Zagrebu brojni stručnjaci - domaći i inozemni, stranački i izvanstranački - ponuditi rješenja za ozdravljenje hrvatskoga zdravstvenog sustava.

  – Ja mu želim uspjeh. Ono što je rekao da bi htio napraviti za Hrvatsku, bilo bi korisno. Volio bih da to ne bude repriza Australije – kazao je Karamarko.

Što se tiče Martine Dalić, Karamarko je kratko komentirao da su mnoge njezine tvrdnje neistinite, a da su razlozi njezinog izlaska iz stranke najvjerojatnije osobne naravi.

 - HDZ, naime, otvara prostor i mnogim mladim stručnjacima, dosad manje poznatim javnosti. A to se nekima ne sviđa..., kazao je Karamarko i dodao kako Martini Dalić želi uspjeh u daljnjoj karijeri, ali kako način na koji je izašla, nije korektan.

Na pitanje o gospodaraskom programu HDZ-a Karamarko je odgovorio kako HDZ ima program te na njemu radi s inozemnim partnerima.

 - Vi to mene pitate, a ne pitate Milanovića? Slušali ste njegovo izvješće u maniri najboljeg stand up komičara kojeg sam vidio, kazao je Milanović.

O izmjenama zakona o referendumu kazao je kako nije optimist te ne misli da će do toga doći.

O udruzi ministra Varge, kazao je kako je to klasičan 'sukob interesa', a za Čačićevu je stranku kazao - Ništa ozbiljno!

>> Milanovića u pitoresknom Gig Harboru dočekali kongresmen i tamburaši

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 39

SE
sestrićna
10:57 29.09.2014.

ja sam siguran da će biti repriza australije..opet nam prodaje maglu koje imamo i previše..

Avatar MK
MK
11:11 29.09.2014.

"Premijer Milanović nalazi se na američkoj turneji gdje će razgovarati s vodećim proizvođačima računalne tehnologije i investicija" ...To zvuci kao da je diktirao Branko Grčić ili koja druga velebna pamet iz SDP-a ili YUkuriku vlade (dometa IKEA prodavnice). A sto su to "vodeći proizvođači investicija"? To zvuci tako izprazno kada se rijec "investicija" pokusa ugurati u prvu recenicu teksta bez da to ima smisla...

JA
Janet1234
11:47 29.09.2014.

Gospodin Milanović opet malo na izletu.