predsjedništvo hdz-a

Karamarko Golemu dao još jednu priliku da sredi zagrebački HDZ

Foto: 'Robert Anic/PIXSELL'
Karamarko Golemu dao još jednu priliku da sredi zagrebački HDZ
03.08.2012.
u 12:00
Čelništvo stranke potvrdilo je 22 predsjednika odbora koji će činiti tzv. vladu u sjeni, a 23., za kulturu, imenovat će idući tjedan
Pogledaj originalni članak

Predsjedništvo HDZ-a jučer je donijelo odluku o raspuštanju varaždinskog županijskog odbora i izboru novog vodstva te stranačke organizacije. Odluku o gradskoj organizaciji HDZ-a u Zagrebu Predsjedništvo će donijeti idućeg tjedna, a prije toga šef stranke Tomislav Karamarko s vrhom HDZ-a nazočit će sjednici Gradskog odbora.

– Predsjednik varaždinskog ŽO-a u četiri pokušaja nije uspio održati konstituirajući sjednicu. Nemamo ga vremena čekati jer na jesen krećemo u oštru predizbornu borbu s ovom katastrofalnom Vladom. U zagrebačkoj organizaciji imamo skupine nezadovoljnih pa je očito da je odbor na neki način podijeljen. Još ćemo vidjeti kako ćemo riješiti slučaj u Zagrebu, ali s rješenjem nećemo odugovlačiti – objasnio je Karamarko, dajući još jednu šansu Anti Zvonimiru Golemu da brzo sredi stanje u zagrebačkom HDZ-u. Predsjedništvo je imenovalo i 23 predsjednika odbora koji će činiti tzv. vladu u sjeni.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

OB
-obrisani-
14:13 03.08.2012.

u toj bandi neće ići.....bez hladnog oružja...

DU
Deleted user
22:55 03.08.2012.

kad se braća hercegovci saberu, tada će brkić,čuljak,galić,golem dati šansu karamarku šansu da ih sluša il da ostavku.

Avatar comparator
comparator
12:40 04.08.2012.

Zagrebački HDZ treba bojkotirati Zagreb i izaći iz skupštine jer nije dovoljno jak za konkurenciju boleštini koja je ovdje zarazila cijeli ambijent.Prvo treba pričekati da se grad utopi u svom užasnom političkom smradu i tek nakon gušenja izaći kao spasitelj s pravom koncepcijom.