Dobile otkaz

Kaos na cesti: Prometne policajke potukle se nasred raskrižja

Foto: Luka Klun
Bačve na Žitnjaku
17.07.2013.
u 08:05
Vozači u kineskom gradu Tangshanu bili su uvjereni da su upali u uobičajenu gužvu na ulicama dok nisu otkrili da su kaos napravile dvije prometne policajke
Pogledaj originalni članak

Šefovi policije u kineskom Tangshanu otpustili su prometne policajke koje su se potukle nasred raskrižja. Zadržavale su promet dok nije došla treća kolegica i razdvojila ih. 

Vozači u tom gradu bili su uvjereni da su upali u uobičajenu gužvu na ulicama dok nisu otkrili da su kaos napravile dvije prometne policajke. Shvativši što je uzrokovalo gužvu, "sjeli" su na trube. Policajke su dobile otkaz zbog "ekstremno lošeg utjecaja".

>>MMA borac udario djevojku pa ga pretukli na benzinskoj crpki

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.