Prometna nesreća kod Virovitice

Kamion udario u autobus koji je vozio maloljetnike, jedan ozlijeđen

Foto: Damir Spehar/PIXSELL
Virovitica: Policija na ulazu i izlazu grada provjerava valjane propusnice
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
Virovitica: Policija na ulazu i izlazu grada provjerava valjane propusnice
17.03.2021.
u 14:48
Došlo do udara prednjeg lijevog dijela teretnog vozila u desnu bočnu stranu autobusa, izvijestila je PU virovitičko-podravska
Pogledaj originalni članak

U sudaru kamiona i autobusa, koji je prevozio 20-ak maloljetnika, ozlijeđen je 16-godišnji putnik, a nesreća se dogodila na cesti od Virovitice prema mjestu Lipovac u utorak oko podneva.

"Prometna se nesreća dogodila kada je 57-godišnjak upravljao teretnim vozilom na koji je bila priključena poluprikolica, osječkih registarskih oznaka, kolnikom državne ceste, odnosno od grada Virovitice u smjeru mjesta Lipovac. Došavši do trokrakog raskrižja sa županijskom cestom, oduzeo je prednost autobusu daruvarskih registarskih oznaka, a kojim je od mjesta Gradina u smjeru Suhopolja upravljao 43-godišnjak. Došlo je do udara prednjeg lijevog dijela teretnog vozila u desnu bočnu stranu autobusa", izvijestila je PU virovitičko-podravska.

Vozači su alkotestirani i rezultat je bio negativan.

– Tjelesne ozljede zadobio je 16-godišnji putnik iz autobusa, koji je zbrinut u OB-u Virovitica te pušten kući – zaključuje policija.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.