NESVAKIDAŠNJI INCIDENT

Kakva drama: Ruski tenk na vojnoj paradi skliznuo i prevrnuo se

Foto: screenshot/youtube
Kakva drama: Ruski tenk na vojnoj paradi skliznuo i prevrnuo se
24.08.2018.
u 09:18
Tenk T-34 pokušao se popeti na kamion, ali se u jednom trenutku nagnuo i prevrnuo na cestu.
Pogledaj originalni članak

Na vojnoj paradi u ruskom gradu Kursku dogodio se nevjerojatan incident. Jedan od tenkova koji su sudjelovali u vojnoj paradi skliznuo je s kamiona za transport i prevrnuo se.

Tenk T-34 pokušao se popeti na kamion, ali se u jednom trenutku nagnuo i prevrnuo na cestu.

Incident se dogodio pred očima okupljenih koji su zbunjeno promatrali nesvakidašnji prizor. Na sreću, u incidentu nitko nije povrijeđen.

Inače, vojna parada organizirana je u povodu obilježavanja 75. godišnjice bitke kod Kurska kada je SSSR porazio nacističke snage.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 25

DU
Deleted user
10:24 24.08.2018.

Ovo je primjer neiskusnog vozaca. Dogadjalo se to i drugdje samo bez kamere blizu. Vidio sam slicnu stvar davno i u JNA jednom, samo je u pitanju bio mislim BVP. Kod ovog tipa labudica (prikolica) MAZ vucnog traktora ,rampa je prilicno strma pa vozac tenka/BVP u datom trenutku kod uspinjanja ne vidi nista ispred, dakle morao bi krenuti polakse i "osjetiti" prebacaj tezine kad oklopnjakom predje rub rampe te korigirati pravac po potrebi i osjecaju.Drugi problem kod ovakvog zaleta i suvremenijeg pa i tezeg tenka - strgao bi pod prikolice. Pretpostavljam da je lik tenkista ali da na starom T 34 nema neko iskustvo. u odnosu na ono sto vjerojatno duzi ( T-72/80/90 ili sl).

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
10:24 24.08.2018.

Sad će ga brže bolje prodat srbiji a V.L. će revno pisat kako se pojačava i da je regionalna vojna sila !

IM
Immanuell
10:54 24.08.2018.

Ajme blama.....