VIDEO

Kakva domišljatost! Pogledajte kako je lopov namamio staricu da izađe iz automobila

Foto: Screenshot
Kakva domišljatost! Pogledajte kako je lopov namamio staricu da izađe iz automobila
02.04.2021.
u 10:25
Videonadzorne kamere snimile su trenutak kada kradljivac lukavo skreće pozornost svoje žrtve
Pogledaj originalni članak

Koliko lopovi mogu biti lukavi i domišljati najbolje svjedoči snimka s jedne nadzorne kamere koja je uhvatila upravo jedan takav trenutak krađe.

Pri izlasku s parkinga starijoj gospođi zasmetala su kolica za kupovinu koja je netom prije podmetnuo kradljivac te se potom sakrio ispod kamiona u blizini. Nakon što je gospođa izašla iz automobila kako bi maknula kolica, kradljivac je izašao, otvorio vrata suvozača i ukrao osobne stvari gospođi te uspio nestati bez da ga ona uopće primjeti.

Snimka je pregledana više desetaka tisuća puta, ali nije poznato gdje je nastala. U svakom slučaju dobar je primjer kako kradljivci lukavo skreću pozornost svojih žrtava, koji može poslužiti svima kao upozorenje.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar acivij
acivij
23:56 02.04.2021.

Ovo nije snimka nadzorne kamere! Na snimku nema datuma i vremena, a kamera se cijelo pomiče - kao kada netko snima mobitelom koji drži u ruci.. Ili je netko slučajno snimio, ili je namješteno. Čini mi se da je namješteno. Zanimljivo je također da onaj u kombiju, koji je nekoliko trenutaka nakon krađe napustio parkiralište, baš ništa nije vidio.