Biste li se usudili

Kakav vlak smrti, ovo je najstrašnija vožnja ikad

Foto: Youtube
park
23.07.2014.
u 12:35
Na visini od 40 metara nalazite se samo vi, a nakon što vas djelatnik parka otkači s kuke na kojoj visite iskusit ćete pad u mrežu koja se nalazi na visinu od 30 metara
Pogledaj originalni članak

Zabavni park Tivoli Friheden u Danskoj ima jednu od najstrašnijih atrakcija - slobodan pad bez ikakvih ograda i pojasa. Na visini od 40 metara nalazite se samo vi, a nakon što vas djelatnik parka otkači s kuke na kojoj visite iskusit ćete pad u mrežu koja se nalazi na visinu od 30 metara. Sve to uz brzinu od gotovo 90 kilometara na sat.

Biste li se usudili isprobati ovakav slobodan pad? Kako on izgleda, provjerite u videu.

>> Strava u zabavnom parku: Grana pala na 'vlak smrti', četvero ljudi ozlijeđeno

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar nijeminišta
nijeminišta
13:09 23.07.2014.

"Na visini od 40 metara nalazite se samo vi, a nakon što vas djelatnik parka otkači s kuke na kojoj visite iskusit ćete pad u mrežu koja se nalazi na visinu od 30 metara" - još jedna biser večernjakovih novinara - po ovome što su napisali ispada da čovjek pada točno 10 metara!!!

Avatar Perica1
Perica1
12:47 23.07.2014.

Bad je što padaš na leđa, zbog toga je slobodan pad još strašniji. Ovo nije ništa u odnosu na Baumgartnerov slobodan pad s ruba svemira.

DU
Deleted user
02:26 24.07.2014.

Hrvatski se veli otkvačiti ili zakvačiti. VL!!!