mladi voditelj

Kakav gaf: Prvi dan pred kamerom počeo psovkama j... i sr...!

Foto: VL
Kakav gaf: Prvi dan pred kamerom počeo psovkama j... i sr...!
22.04.2013.
u 14:54
Ne shvaćajući da su se kamere televizijske postaje KFYR u Sjevernoj Dakoti uključile, mladi voditelj izustio je j..... i sr.....!
Pogledaj originalni članak

Voditelj A. J. Clemente svoj prvi dan na novom poslu potpuno je upropastio početnim riječima koje je izgovorio u eteru. Ne shvaćajući da su se kamere televizijske postaje KFYR u Sjevernoj Dakoti uključile, mladi voditelj izustio je j..... i sr.....!

Clemente se nakon gafa zbunio i, gledajući u cipele, a ne u objektiv, počeo govoriti o svojem školovanju. Daily Mail piše da je šokirao i suvoditeljicu Van Tieu, no ona se snašla pa ga je brzo predstavila. Clemente je zatim zahvalio i pustio kolegicu da pročita pripremljene vijesti o prometnoj nesreći koja se dogodila nešto prije.

– Ovo nije moglo proći gore – napisao je voditelj poslije na svojem Twitter-profilu. O ''nezgodi'' pred kamerama oglasila se i urednica vijesti Monica Hannan. Ona se na Facebook-profilu televizijske postaje ispričala svim gledateljima za uporabu profanih izraza te kazala kako je voditelj suspendiran do daljnjeg. Objasnila je da Clemente nije bio svjestan da je mikrofon uključen.

– Ali to ga ne opravdava. Voditelje od početka učimo da moraju računati na tu mogućnost i ponašati se primjereno – napisala je Hannan.

>>Kakav gaf! Talijanski biskupi objavili da je novi papa Scola!

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.