ROMSKA INICIJATIVA:

'Kajtazija napadaju oni koji su izgubili na izborima'

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
'Kajtazija napadaju oni koji su izgubili na izborima'
11.12.2013.
u 13:42
Kajtazi je mnogo učinio za našu zajednicu, rekao je Nenad Nikolić
Pogledaj originalni članak

Nakon nedavnih napada na saborskog zastupnika Veljka Kajtazija, kojeg je Nacionalna koordinacija Vijeća romske nacionalne manjine pozvala da podnese ostavku zbog sukoba interesa, oglasila se Romska inicijativa, koja okuplja šest romskih udruga. U ovoj inicijativi kažu kako Kajtazi na najbolji mogući način zastupa interese romske manjine u Saboru i kako su sve optužbe na njegov račun neosnovane.

- Kajtazi je mnogo učinio za našu zajednicu, osobito po pitanju legalizacije objekata. Iza napada na njega stoje frustrirani i razočarani pojedinci koji su izgubili na izborima za saborskog zastupnika – rekao je predsjednik Romske inicijative Nenad Nikolić.

>> Nacionalne manjine u Saboru prikupljaju potpise za ocjenu ustavnosti referendumskog pitanja

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

RO
Rom
22:21 13.12.2013.

kako sada napada Kajtazija baš otac od Nenada Nikolića a tako i Nenad Nikolić psuje i vrijeđa Kajtazija , http://romano-lil.blogspot.com/2013/11/dobio-sam-otkaz-zato-sto-sa-rom-tragom.html