reakcije

Kajin: Majka svih prosvjeda bit će dan izbora

Foto: Goran Kovačić/Arhiva VL
Kajin: Majka svih prosvjeda bit će dan izbora
27.02.2011.
u 12:28
Kajin očekuje obraćanje predsjednika RH, izvanrednu sjednicu Sabora, smjenu onih koji su poslali policiju na narod.
Pogledaj originalni članak

Hrvatska neće postati Libija, ali Hrvatska lako može postati Grčka i tada bi ovdje bilo puno gore nego u Grčkoj. Pa i Libija može spašavati svoje gospodarstvo na cijeni nafte, ali ako se Hrvatskoj dogodi samo jedna propala turistička sezona, teško će se izvući - kazao je u Puli Damir Kajin.

Niti jedna vlast ne može se održati bez volje naroda, a majka svih prosvjeda biti će na dan izbora, rekao je Kajin na konferenciji za novinare koju je nazvao "Kako se Jadranka Kosor kocka sa Hrvatskom i građanima."

Kajin je izjavio kako očekuje da se u što skorije vrijeme građanima obrati i predsjednik Josipović, da se sazove izvanredna sjednica Sabora te da se smjene oni koji su na narod poslali policiju.

- Ova nacija je frustrirana, Hrvatska je očajna, postaje bijesna a vlast je bez plana i vizije. Nije najgore što je Sanader ostavio zemlju u dugovima, nego što je oktroirao svoju nasljednicu koja je putem batinaša izgubila legitimitet. Nitko ne pravda bacanje kamenja i petardi na policiju, ali je pogrešno nezadovoljstvo građana nazivati huliganstvom - ustvrdio je Kajin koji misli da treba pustiti ljude na Markov trg jer i oni koji dostojanstveno i oni koji nedostojanstveno demonstriraju imaju istu poruku, a ta je "Jaco, odlazi".

Kajin je odbacio špekulacije da iza organizatora prosvjeda stoji oporba.

- To nije istina, iako je time oporba izgubila dio kredibiliteta - kazao je te najavio da će, ako se stanje u zemlji ne promjeni, oporba uskoro i sama morati jasno poručiti vlasti kamo vodi zemlju, odnosno pozvati građane na prosvjede.

On je naveo da je glavni krivac za prosvjede premjerka Jadranka Kosor zato što stalno provocira narod.

- Ona diže tenzije pričama o ovcama, vodi, spajalicama pa se čaša strpljenja prelila, no čini se da je lakše pala Bastilja no što će pasti Jadrankini dvori - zaključio je Kajin dodavši kako odlaskom ove vlasti treba spašavati naciju i državu.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 161

ZA
zack42
12:57 27.02.2011.

Nek prvo pomogne sebi i svojim Istrijanima da se sjete sto su im Talijani radili. Kad se izljece od kolektivne amnezije nek tek onda govore.Do tada na terapiju i sjetite se sto su vam talijani radili.

ČE
čeha
14:01 27.02.2011.

Kajin ti si isto niš koristi kao i tvoji iz oporbe . Navedi mi jednu stvar u životu koju si ti učinio za Hrvatsku - pozitivnu. VI iz oporbe niste u stanju ni prosvjede organizirati kako treba . Barem pogodite vrijeme, a ne da vam se ljudi smrzavaju na -8 ..

OB
-obrisani-
16:42 27.02.2011.

@robinzon ACAB