Pregovori sa Britancima

Kaczynski otkrio mračnu ulogu Donalda Tuska u Brexitu

Foto: Reuters/PIXSELL
Kaczynski
Foto: Reuters/PIXSELL
Kaczynski
Foto: Reuters/PIXSELL
Kaczynski
Foto: Reuters/PIXSELL
Kaczynski
27.06.2016.
u 18:55
- Izravno je odgovoran za Brexit i trebao bi nestati iz europske politike - kazao je Kaczynski.
Pogledaj originalni članak

Čelnik vladajuće poljske stranke Pravo i pravda (PiS) Jaroslaw Kaczynski okrivio je predsjednika Europskog vijeća i bivšeg poljskog premijera Donalda Tuska zbog britanske odluke o napuštanju Europske unije donesene na referendumu prošli tjedan.

- Posebice mračnu ulogu je imao Donald Tusk, koji je vodio pregovore s Britancima i u stvari pridonio tome da ne dobiju ništa - rekao je Kaczynski o svom bivšem političkom suparniku u razgovoru za lokalne medije.

- Stoga je on izravno odgovoran za Brexit i trebao bi nestati iz europske politike. To se tiče i cijele Europske komisije u njezinom sadašnjem sastavu - istaknuo je on.

>>Britanski parlament ruši referendum?

>>Kučan povezao Brexit sa stajalištima u Srbiji u eri Slobodana Miloševića

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

ST
stipe53
19:28 27.06.2016.

Točno tako!

ST
stomugromova
08:19 28.06.2016.

Kaczynski,kao i Orban,pokazuje zube neoliberalnoj okupatorskoj bagri,koja operira pomoću podmićenih i korumpiranih kadrova kao što je Tusk.

OG
Oger
07:28 28.06.2016.

Kriviti politicke neistomisljenike za sva zla je tipicno ponasanje slavenskih neonacista. Imamo u vlastitoj kuci paradne primjere ponasanja a la Hitler.