iz sdp-a

Joško Klisović nakon poraza: Pozivam naše birače da glasaju za Tomaševića

Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Joško Klisović nakon poraza: Pozivam naše birače da glasaju za Tomaševića
16.05.2021.
u 23:18
Joško Klisović je u utrci za gradonačelničku fotelju u Zagrebu, s manje od osam posto osvojenih glasova, doživo težak poraz nakon kojeg je rekao: Čestitke gospodinu Tomaševiću!
Pogledaj originalni članak

Nakon dugog iščekivanja u stožeru SDP-a u Zagrebu, na Iblerovom trgu, u kojem je vladala prilično čemerna atmosfera pojavili su se kandidat za gradonačelnika Zagreba Joško Klisović i predsjednik stranke Peđa Grbin.

Foto: Luka Stanzl/Pixsell

Joško Klisović je u utrci za gradonačelničku fotelju u Zagrebu, s manje od osam posto osvojenih glasova, doživo težak poraz nakon kojeg je rekao: Čestitke gospodinu Tomaševiću! Raduje me da je jedan od dva kandidata promjena ušao u drugi krug! Pozivam sve naše birače da podrže Tomislava Tomaševića u drugom krugu!

Predsjednik SDP-a Peđa Grbin uoči izbora rekao je da će snositi odgovornost za loš rezultat, prije svega u Zagrebu. A u Zagrebu SDP-ov kandidat za gradonačelnika Joško Klisović nije uspio skupiti ni osam posto glasova. Jednako porazan je i rezultat za Skupštinu u kojoj će SDP imati samo četiri zastupnika.

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Izborni stožer kandidata za gradonačelnika Zagreba Joška Klisovića

Većina članova stranke koji su se odlučili istupiti u javnosti, iako smatra kako su postignuti rezultati stranke izuzetno loši, dijeli mišljenje kako je Tomislav Tomašević dobar izbor te hvali to što su se birači ipak odlučili za promjene umjesto za ustaljeno “glasanje za istu opciju”.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 13

DU
Deleted user
23:25 16.05.2021.

Sdp je gotov

TS
Tony_Soprano
23:29 16.05.2021.

Pa neće komunisti tražiti od svojih komunista da glasaju za fašiste, neće partizani glasati za ustaše, već za svoje zvezdaše!

NE
neutrin0
23:48 16.05.2021.

SDP nudi podršku... bolje da im ne nudite nikakvu podršku, samo ćete im naštetiti jer vam je "ugled" očito na visokoj razini 🤣