KANDIDATKINJA HDZ-A

Josipović: Svaki kandidat ima moje poštovanje pa tako i Kolinda Grabar Kitarović

Foto: Marko Prpić/Pixsell
Josipović: Svaki kandidat ima moje poštovanje pa tako i Kolinda Grabar Kitarović
12.06.2014.
u 15:36
Vezano za komentar HDZ-a da će njihova kandidatkinja biti kritičnija na rad Vlade, Josipović je odgovorio da i on kritizira
Pogledaj originalni članak

- Svaki kandidat ima moje poštovanje pa tako i Kolinda Grabar Kitarović, cijenim ju i poštujem. Potrebno je ipak uz fotografiju imati i ton, pa se veselim raspravi, da građani za moju kandidatkinju i mene vide što su i tko - izjavio je predsjednik Ivo Josipović nakon predavanja 'Znanje u gospodarstvu-strateški cilj Hrvatske nove članice EU' koje je održao na poziv njemačkog, austrijskog i švicarskog veleposlanstva u MSU.

Vezano za komentar HDZ-a da će njihova kandidatkinja biti kritičnija na rad Vlade, Josipović je odgovorio da i on kritizira i da misli da u toj stranci ne prate medije.

- Ali normalno je da zagovaraju svoju kandidatkinju, pa makar i s krivim tezama - rekao je.

Vezano za outsourcing rekao je da bi po tom pitanju bio oprezan da je u Vladi, uzme li se u obzir da se može primijeniti na radnike koji su u stalnom radnom odnosu i čime se može narušiti prava iz Zakona o radu. Što se tiče utakmice, gledat će je kod kuće, rekao je, a kao i svaki puta kada igraju naši, prognoza mu je 3:0 za Hrvatsku.

>> Kolinda Grabar Kitarović i službeno predsjednička kandidatkinja HDZ-a

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 24

LO
lokun
16:07 12.06.2014.

Građani biraju Ivu a Hrvati Kolindu ajjmo Hrvati svi na izbore i glasujmo za vrijednosti koje živimo

Avatar Maximilian Jure Kučina
Maximilian Jure Kučina
16:19 12.06.2014.

Birajmo KGK koja se ne srami izgovoriti riječ Hrvatska.Svi na birališta i glasujmo za Hrvatsku.

OL
olrajt
17:08 12.06.2014.

...za Kolindu i Hrvatsku!!!!