Izaslanstvo DORH-a

Josipović primio Bajića, Cvitana i Laptoš

Foto: Žarko Bašić/PIXSELL
Josipović primio Bajića, Cvitana i Laptoš
22.04.2014.
u 22:32
Predsjednik se zahvalio Mladenu Bajiću na važnom doprinosu u borbi protiv organiziranog kriminala i korupcije te je čestitao novoizabranom glavnom državnom odvjetniku Dinku Cvitanu
Pogledaj originalni članak

Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović primio je izaslanstvo Državnog odvjetništva Republike Hrvatske u kojem su bili Mladen Bajić, glavni državni odvjetnik, Dinko Cvitan, novoizabrani glavni državni odvjetnik, i Tamara Laptoš, novoizabrana ravnateljica USKOK-a.

Predsjednik se tom prigodom zahvalio dosadašnjem državnom odvjetniku Mladenu Bajiću na važnom doprinosu u borbi protiv organiziranog kriminala i korupcije te je čestitao novoizabranom glavnom državnom odvjetniku Dinku Cvitanu i pritom mu zaželio puno uspjeha povodom stupanja na dužnost, izvijestili su iz Ureda predsjednika.

Također, predsjednik Josipović je čestitao i Tamari Laptoš na imenovanju nove ravnateljice USKOK-a i zaželio joj puno uspjeha u borbi s najtežim oblicima kaznenih djela i korupcije. U razgovoru je naglašena važnost odlučnog i beskompromisnog progona počinitelja kaznenih djela korupcije i organiziranog kriminala.

>> Tamara Laptoš imenovana ravnateljicom USKOK-a

>> Dinko Cvitan bit će novi glavni državni odvjetnik, a zamjenik će mu biti – Mladen Bajić!

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

DU
Deleted user
22:58 22.04.2014.

Veci ridikula nije bilo na vlasti u kratkoj povjesti nase napacene zemlje.

AN
ANM
22:50 22.04.2014.

Pa jasno da ga hvali ! Slinića i kumove nije ni taknuo !

DU
Deleted user
22:59 22.04.2014.

Mora se zahvaliti....kad se dorh tako zdusno trudio da se prijatelji udbasi ne izruce njemackoj....