svi su dobrodošli

Josipović: Nadam se da će na proslavu ulaska u EU doći i Nikolić

Foto: Petar Glebov/PIXSELL
ivo josipović
Foto: Petar Glebov/Pixsell
josipović (1)
Foto: Petar Glebov/Pixsell
josipović (1)
15.06.2013.
u 13:11
Tržište će se širiti, a proizvodi iz Hrvatske nalazit će svoje mjesto na slovenskim policama, vrlo vjerojatno i obrnuto. Cijeli poslovni pothvat u duhu je onoga čemu težimo, postati dijelom velikog tržišta EU - kazao je Josipović.
Pogledaj originalni članak

Komentirajući preuzimanje Mercatora od Agrokora predsjednik Ivo Josipović za današnjeg boravka u Rijeci na proslavi Dana grada i tradicionalnoj regati Fiumanka ocijenio da će taj poslovni pothvat imati vrlo pozitivan učinak na cjelokupno gospodarstvo i da kupnja pokazuje vitalnost jednog dijela gospodarstva.

- Tržište će se širiti, a proizvodi iz Hrvatske nalazit će svoje mjesto na slovenskim policama, vrlo vjerojatno i obrnuto. Cijeli poslovni pothvat u duhu je onoga čemu težimo, postati dijelom velikog tržišta EU - kazao je Josipović.

Dodao je da je ovaj poslovni događaj pokazatelj puno boljih odnosa Hrvatske i Slovenije nego su bili prije i pokazatelj međusobnog povjerenja te izrazio uvjerenje u dobru budućnost kompanije. Predsjednik se osvrnuo i na nedavnu izjavu predsjednika Srbije Tomislava Nikolića o svom dolasku na proslavu priključenja Hrvatske EU koji je na neki način uvjetovao. Kazao je da su pravila jasna i da su pozvani predstavnici suverenih država uključujući i Kosovo.

- Svi susjedi, svi predsjednici, uključujući i predsjednika Nikolića su dobrodošli , a oni koji će doći i sudjelovati na tom velikom događaju bit će zadovoljni - kazao je Josipović dodajući da se nada svi pozvani doći, a među njima i predsjednik Srbije Nikolić.

>>Preuzimanje Mercatora: Presudila su jasna Todorićeva jamstva

>>Todorić preuzeo Mercator! Rađa se megatvrtka sa 60.000 zaposlenih

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.