Nesreća na Ozaljskoj

Još nije jasno tko je prošao kroz crveno te ubio majku i sina

Foto: 'Goran Jakus/PIXSELL'
Još nije jasno tko je prošao kroz crveno te ubio majku i sina
06.12.2012.
u 18:50
Guštin je 1. rujna lani vozio Porsche Ozaljskom ulicom prema zapadu. Ušao je u raskrižje s Nehajskom i Okićkom ulicom i nastavio ravno, unatoč crvenom svjetlu na semaforu, tvrdilo je tužiteljstvo
Pogledaj originalni članak

Optužno vijeće Općinskog kaznenog suda drugi put nije potvrdilo optužnicu Mladenu Guštinu, okrivljenom da je lani na zagrebačkoj Trešnjevci, prošavši Porscheom kroz crveno svjetlo, skrivio nesreću te usmrtio pješake – Nadu Bujević (49) i njezina sina Ivana (18).

Obrazloženje je da “činjenični opis kaznenog djela za koji se tereti Guština ne proizlazi iz pribavljenih dokaza”, što znači da je sporno je li Guštin taj koji je prošao kroz crveno ili vozač Audija, što tvrde neki svjedoci, a koji nije ni optužen! Opet će se napraviti nadopuna prometnog vještačenja.

Guštin je 1. rujna lani vozio Porsche Ozaljskom ulicom prema zapadu. Ušao je u raskrižje s Nehajskom i Okićkom ulicom i nastavio ravno, unatoč crvenom svjetlu na semaforu, tvrdilo je tužiteljstvo. Na Porsche je naletio Audi, koji se kretao Nehajskom prema sjeveru, a u raskrižje je ušao kad mu je bilo zeleno svjetlo. Porsche se zanio, udario u stup te u Renault Clio, parkiran na pločniku. Tada je naletio na pješake. No, ta optužnica nije potkrijepljena valjanim dokazima. 

>>Vozač džipa ima 20 prekršaja: Kroz raskrižje je vozio 80 km/h

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 21

LO
Lorelei
09:52 07.12.2012.

Nisu li prošle godine pisali i da je Guštin vozio prebrzo?! Je li to istraga demantirala ili se sad namjerno ne spominje ili što?

DU
Deleted user
09:53 07.12.2012.

Tea.. i ti imas rjeci opravdanja za svog dugogodisnjeg prijatelja koji je jedan krasan momak samo sto vozi brzo. To je tvoje objektivno misljenje. Nadam se da neces doci u situaciju da netko tebi pomete dvije drage osobe. Pa da onda vidimo tvoju objektivnost.

DU
Deleted user
09:50 07.12.2012.

....Na Porsche je naletio Audi, koji se kretao Nehajskom prema sjeveru, a u raskrižje je ušao kad mu je bilo zeleno svjetlo. Porsche se zanio, udario u stup te u Renault Clio, parkiran na pločniku. Tada je naletio na pješake...... .....Sve to zbog nelogičnosti zelenog desnog svjetla?