John Edwards napokon priznao da ima izvanbračno dijete

John Edwards napokon priznao da ima izvanbračno dijete
22.01.2010.
u 11:10
Bivši je predsjednički kandidat na početku izbijanja afere negirao bilo kakvu vezu sa snimateljicom. Pritisnut dokazima, priznao je preljub, ali je tvrdio da nije djetetov otac. Edwards je više od 30 godina u braku sa suprugom Elizabeth s kojom ima četvero djece
Pogledaj originalni članak

Bivši američki senator i predsjednički kandidat John Edwards priznao je da ima izvanbračno dijete sa  snimateljicom Rielle Hunter  koja je radila u njegovu izbornom stožeru.

- Ja sam djetetov otac - priznao je Edwards  očinstvo nad djetetom koje ovih dana  treba proslaviti drugi rođendan. 

Bivši je senator na početku izbijanja afere negirao da je uopće imao vezu sa snimateljicom.  Pritisnut dokazima, priznao je preljub, ali je tvrdio da nije djetetov otac. Sada je, pak,  priznao i očinstvo. Inače, Edwards je više od 30 godina u braku sa suprugom  Elizabeth s kojom ima četvero djece. 

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Očoćinskipe
15:20 22.01.2010.

Totalno uzbudljivo... Idem odmah načet Dom Perignon u to ime...