U propovijedi

Jezerinac o pobačaju: Od mesa te djece rade se najskuplji parfemi

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Jezerinac o pobačaju: Od mesa te djece rade se najskuplji parfemi
26.02.2019.
u 11:26
Usporedio je one koji rade pobačaje s poganima iz prvih stoljeća kršćanstva
Pogledaj originalni članak

Svoj dan proslavila je vojna kapelanija "Sveti Valentin". Misno slavlje predvodio je umirovljeni vojni ordinarij Juraj Jezerinac koji se u propovijedi osvrnuo na skandal koji potresa Katoličku crkvu, zlostavljanje, pišu Vijesti.hr.

Naglasio je da se napadaju samo katolički svećenici, a ne i kler drugih religija, te da se svim sredstvima udara po Crkvi. Dotaknuo se i pitanja pobačaja usporedivši one koji rade pobačaje s poganima iz prvih stoljeća kršćanstva.

"Danas je žestok udar na Crkvu, ali samo na Katoličku crkvu, ne i na druge. Zanimljivo, spominju se samo slučajevi, da ne spominjem o čemu je riječ, koji su se dogodili prije 50-60 godina, pa sad ti to dokaži", rekao je.

"Danas svakodnevno ubijaju djecu po bolnicama pozivajući se na ženino pravo kao da dijete nema ta ista prava. I znate što se radi od mesa te djece? Ako niste znali, najskuplji parfemi", rekao je Jezerinac.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 123

MH
Max.hr
12:36 26.02.2019.

O bama je priznao na upit novinara korištenje fetusa u proizvodnji Nestle kompanije za pojačivače okusa.Pronađite na internetu.Istina je tu samo ju treba pronači.

WE
weAreCro
12:01 26.02.2019.

Pa sta je krivo rekao? Jel lagao mozda? Koji ste vi zatupljen narod pa malo se informirajte, citajte strano stivo, izadite iz okvira vaseg razmisljanja...postoji na svijetu puno informacija samo covijek treba biti voljan pronaci ih i imati malo znanja za razumijeti to sto procita a ne samo gledat RTL i Novu tv i misliti da si onda najpametniji. Pa ostatci abortirane dijece vam masvno idu u kozmeticku i prehrambenu industiju i to se zna sigurno, a tko zna gdje po kojim laboratorijima jos zavsre dijelovi organa nerodene dijece.

HE
hr.eu
11:37 26.02.2019.

Da se abortirani fetusi koriste kao sirovina u kozmetici nije tajna. Ali sotona kroz svoje oruđe masonski medijski agitprop koristi svaku prigodu za napad na svetu Katoličku Crkvu odnosno Krista samoga u konačnici. Samo napadajte, onda znamo da je na pravom putu.