Ništa nije bez razloga

Jeftino iznajmljivali sobu u kući: A što je to na drugoj strani?

Foto: Trade me
soba za najam
Foto: Trade me
soba za najam
12.07.2019.
u 14:32
Stanarina za sobu s krevetom iznosila bi samo 80 novozelandskih dolara tjedno (oko 350 kuna), no brzo je otkriveno u čemu je stvar
Pogledaj originalni članak

Da se uistinu svašta iznajmljuje, uvjerili smo se mnogo puta, no neki ne znaju granice.

Pretražujući novozelandsku stranicu 'Trade me', podstanaru je pozornost privukao oglas za sobu u velikoj kući u gradu Tauranga na Novom Zelandu.

Stanarina za sobu s krevetom iznosila bi samo 80 novozelandskih dolara tjedno (oko 350 kuna), no brzo je otkriveno u čemu je stvar.

Naime, na jednoj strani sobe nalazi se krevet za spavanje, u sredini je ogledalo, a s druge strane je perilica za rublje i sudoper.

Foto: Trade me
soba za najam

Nije riječ o spavaćoj sobi već o sobi koju je obitelj koristila kao praonicu rublja, a sada ju je odlučila iznajmiti tako što su u nju stavili krevet.

Kako bi se opravdali, iznajmljivači su napisali u oglasu kako kuća ima golemi vrt s avokadom, spa i sve moderne konzole.

Nakon brojnih negativnih komentara, oglas je uklonjen sa stranice.

– Iznajmljivač je objavio fotografije i opširan opis onoga što je iznajmljivao, što mi i tražimo od naših članova. No iznajmljivanje sobe za pranje rublja definitivno nije svačiji izbor – rekao je George Hiotakis, voditelj odjela za sigurnost i povjerenje stranice Trade Me.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

Avatar Uvliella
Uvliella
00:52 13.07.2019.

Znaš li gdje mogu naći ženu za jednu noć? Idite na > > > www.Bredhot.Com

Avatar Zgubider.
Zgubider.
15:58 12.07.2019.

Haaaa? Pa što se čudite, takvih ima milion na kod nas na moru...

Avatar Bubimir
Bubimir
09:42 17.07.2019.

Svi se čudimo što ljudi hoće iznajmiti .Ima toga i kod nas na moru . Nama su ove godine preko bukinga htjeli iznajmiti apartman bez tople vode . Nigdje nije navedeno na ponudi da je to apartman bez tople vode I još gazda pošalje poruku pošto vidi da i dijete dolazi sa nama onda nas upozorava da nema tople vode .(da nije bilo male mi bi došli u taj apartman i nebi se mogli ni oprati )Otkazali momentalno i buking nam vratio novce .