Kćerka mu teško ozlijeđena

Jednomjesečni zatvor vozačici koja je skrivila nesreću u kojoj je poginuo motociklist

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Jednomjesečni zatvor vozačici koja je skrivila nesreću u kojoj je poginuo motociklist
16.08.2019.
u 19:27
Za kaznena djela za koja je vozačica prijavljena, zakon propisuje kaznu od tri do 15 godina zatvora
Pogledaj originalni članak

Vozačici (32) koja je u srijedu u Poreču skrivila prometnu nesreću u kojoj je poginuo motociklist (39), a njegova kćerka (17) zadobila teške ozljede, sudac istrage Županijskog suda u Puli u petak je odredio jednomjesečno zadržavanje u istražnom zatvoru zbog mogućnosti utjecaja na svjedoke.

Vozeći pod utjecajem alkohola, vozačica je djelomično prešla na suprotnu stranu kolnika i udarila u motocikl kojim je iz suprotnog smjera upravljao 39-godišnjak. Od siline udara, motociklist je s maloljetnom putnicom pao na travnatu površinu, preminuo je na mjestu događaja, dok je putnica, inače njegova kćerka, zbog teških ozljeda zadržana na liječenju u Općoj bolnici Pula. Amputirana joj je potkoljenica, u induciranoj je komi i životno je ugrožena.

Vozačica je lakše ozlijeđena, a bez ozljeda je prošlo troje njezinih suputnika u dobi od 29, 19 i 18 godina.

Za kaznena djela za koja je vozačica prijavljena, zakon propisuje kaznu od tri do 15 godina zatvora. 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Forest Trump
Forest Trump
20:05 16.08.2019.

Ljudi se čude kako tjekom priviđenja na sud nosi boćicu vode . Ljudiii !! Pa znateli vi kako je čovjek žedan sutradan nakon što se naroljaš . Ona je bila tako pijana da još ni neuna što je napravila !!!