prometna nesreća

Jedna osoba poginula u sudaru cisterne i dva automobila na Krku

Foto: PIXSELL
prometna, krk (1)
Foto: PIXSELL
prometna, krk (1)
Foto: PIXSELL
prometna, krk (1)
Foto: PIXSELL
prometna, krk (1)
Foto: PIXSELL
prometna, krk (1)
Foto: PIXSELL
prometna, krk (1)
08.09.2012.
u 22:23
Nesreća se dogodila na glavnoj prometnici na otoku Krku, na dionici od Malinske prema Krku
Pogledaj originalni članak

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u 21.15 sati na otoku Krku jedna je osoba poginula, a zasad nije poznato ima li još ozlijeđenih. Nesreća se dogodila na glavnoj prometnici na otoku Krku, na dionici od Malinske prema Krku, poslije skretanja za Valbisku, i u njoj su sudjelovala tri vozila - cisterna i dva automobila.

Kako je pripćeno iz HAK-a zbog prometne nesreće i očevida koji će predvoditi zamjenica općinske državne odvjetnice u Rijeci promet je Krčkom magistralom u smjeru Krka prekinut između Malinske i Krka.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar targus
targus
11:46 09.09.2012.

sad kad je obnovljena cesta na tom djelu Krka, ..sad se gušt voziti. Međutim, ..šteta što za to ima posljedicu i ovakvih nesreća, ...Možda brzina, umor, ..tko bi znao. Žao mi je ljudi, ..