AKCIJA DRAGOVOLJNE PREDAJE

Jedan policiji predao 11 ručnih bombi, drugi Crvenu zastavu

Foto: Pu varaždinska
Foto: Pu varaždinska
23.04.2021.
u 10:09
Napominjemo građanima da ne donose oružje ili eksplozivna sredstva sami u policijske postaje kako ne bi došlo do njihovog aktiviranja i neželjenog ozljeđivanja, govore iz policije
Pogledaj originalni članak

U sklopu akcije "Manje oružja – manje tragedija" dvije osobe koje su željele ostati anonimne dragovoljno su varaždinskoj policiji predale minsko eksplozivna sredstava.

Jedna je osoba predala 11 ručnih bombi M-75, a druga automatsku pušku CZ M70, jednu pušku zastava M48 i više od stotinu komada streljiva raznih kalibara.

- Podsjećamo kako i dalje traje akcija „Manje oružja – manje tragedija“ te pozivamo građane koji eventualno imaju neregistrirano oružje, streljivo ili minsko-eksplozivno sredstva kod kuće, da ih bez straha od sankcija predaju policiji. Napominjemo građanima da ne donose oružje ili eksplozivna sredstva sami u policijske postaje kako ne bi došlo do njihovog aktiviranja i neželjenog ozljeđivanja, već o svojoj nakani predaje obavijeste na broj 192 ili najbližu policijsku postaju. Policija će poslati stručne i osposobljene policijske službenike u civilu koji će opasna sredstva preuzeti na siguran način, a ujedno je zajamčena anonimnost dojave - kažu u PU varaždinskoj.  
 

Napad na maloljetnika u Zadru: Bokserom ga je udarao u glavu, zašto su ga krvnički pretukli?

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.