IMALI PUNE RUKE POSLA

Jedan pljusnuo pokćerku, drugi prijetio roditeljima da će im zapaliti kuću, treći prijetio ubojstvom

Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
Nasilje u obitelji
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
Nasilje u obitelji
17.08.2021.
u 09:45
Osumnjičenicima je određen istražni zatvor zbog opasnosti utjecaja na svjedoke
Pogledaj originalni članak

Zabranu približavanja pokćerki dobio je 46-godišnjak nakon što je ispitan na ODO Šibenik. A ispitan je jer ga se sumnjiči da je djevojku lakše ozlijedio. Djevojka je 9. kolovoza došla do stana u kojem 46-godišnjak živi s njezinom majkom i bratom.

U nekom se trenutku verbalno sukobila s očuhom, nakon čega ju je on pljusnuo po licu te ju je lakše ozlijedio. Osim što mu je zabranjeno da  joj prilazi, zabranjeno mu je i da uspostavlja ikakve veze s njom.

Manje sreće od njega imao je pak 42-godišnjak koji je završio iza rešetaka jer ga se sumnjiči za prijetnju. Muškarca se sumnjiči da je 26. srpnja oko 00.30  došao do ulaznih vrata obiteljske kuće oštećenice u Vodicama. Vrijeđao joj je i prijetio smrću, što je nju preplašilo jer  joj je i ranije prijetio. Istražni zatvor mu je određen zbog opasnosti od ponavljanja djela.  

Iza rešetaka je završio i 39- godišnjak koji je pijan prijetio roditeljima. Sumnjiči ga se da je  8. kolovoza 2021. oko 20,00 sati u obiteljskoj kući u Kninu, u alkoholiziranom stanju, nakon verbalnog sukoba prijetio majci i ocu.

- Zapalit ću vam kuću! -  vikao je pijani sin svojim preplašenim roditeljima. 

Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku je, nakon ispitivanja, predložilo sucu istrage da se osumnjičeniku odredi istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela i opasnosti od utjecaja na svjedoke, što je sudac istrage Županijskog suda u Šibeniku i prihvatio. 

VIDEO Vatrogasac na rukama do bolnice držao šestomjesečnu bebu

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.