sudar u istri

Mladić oduzeo prednost automobilu i na mjestu poginuo. Ozlijeđene tri djevojke

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
nesreća pula
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
nesreća pula
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
nesreća pula
26.03.2017.
u 11:30
Nesreća se dogodila u subotu navečer na cesti između Velog Vrha i Vodnjana
Pogledaj originalni članak

U teškoj prometnoj nesreći koja se u subotu navečer dogodila na državnoj cesti Vodnjan-Pula, poginuo je 20-godišnjak iz Pule, a teško su ozljeđene dvije 19-godišnjakinje i 21-godišnjakinja, sve iz Pule, potvrdila je u nedjelju ujutro istarska policija.

Nesreća se dogodila u subotu u 22,15 sati kada je 20-godišnjak upravljajući osobnim automobilom "Opel vectra" pulskih registracija, koji se uključivao u promet s Pulske ulice na državnu cestu Vodnjan-Pula, oduzeo prednost prolaska osobnom vozilu "Mercedes" pulskih registracija koji se kretao iz smjera Pula-Vodnjan.

Od siline udarca "opel" je sletio van kolnika, a mladi vozač poginuo. Teško su ozlijeđene dvije 19-godišnjakinje, putnice iz "Opela" te 21-godišnjakinja, putnica u "Mercedesu", dok je druga putnica 20-godišnjakinja iz Pule lakše ozlijeđena. Vozač "Mercedesa" prošao je bez ozljeda.

Zbog očevida nesreće cesta Vodnjan-Pula bila je zatvorena za promet od 22.30 do 1.25 sati.

>>Crno subotnje jutro: Četiri osobe poginule u različitim nesrećama

>> Nevjerojatna snimka: Izbjegavao prometnu nesreću pa se 'parkirao' na krov kuće

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.