Supružnici slučajne žrtve?

Stravična nesreća u Osijeku: Je li se sudario namjerno?

Foto: Davor Javorović/Pixsell
Nesreća Osijek
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
dalj, prometna nesreća
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
dalj, prometna nesreća
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
dalj, prometna nesreća
Foto: Davor Javorović/Pixsell
Nesreća Osijek
Foto: Davor Javorović/Pixsell
Nesreća Osijek
Foto: Davor Javorović/Pixsell
Nesreća Osijek
Foto: Davor Javorović/Pixsell
Nesreća Osijek
Foto: Davor Javorović/Pixsell
Nesreća Osijek
Foto: Davor Javorović/Pixsell
Nesreća Osijek
Foto: Davor Javorović/Pixsell
Nesreća Osijek
Foto: Davor Javorović/Pixsell
Nesreća Osijek
Foto: Davor Javorović/Pixsell
Nesreća Osijek
12.10.2016.
u 21:50
Cesta na mjestu nesreće koja se dogodila u utorak navečer izgledala je poput bojnog polja
Pogledaj originalni članak

Profesionalni vozač Goran Ileš (34) prešao je u suprotni trak južne obilaznice u Osijeku i svojim BMW-om udario direktno u automobil koji mu je nailazio ususret, a kako sumnjaju istražitelji, učinio je to – namjerno. Odveo je u smrt sebe, ali i nedužne supružnike Slobodana (42) i Sanju Popović (37) iz Dalja, roditelje dvoje malene djece, koji su se upravo vraćali s pokopa u Rijeci.

Intervencija policije

Pola sata prije tragedije, u utorak navečer, policija je, navodno, intervenirala na Ilešovoj adresi u Osijeku jer se sukobio s djevojkom. Ljutit, uzeo je ključeve svoga BMW-a i istrčao iz stana.

– Dosta mi je svega, idem se ubiti – rekao je, navodno, pritom Ileš i odjurio. Priča je to koja je “prostrujala” još za očevida. Stravičan frontalni sudar dogodio se pak u 21.10 sati.

– Vozeći se iz smjera Vukovara prema Osijeku, 34-godišnji je vozač na skretanju prema županijskoj cesti prešao u suprotni trak i udario u vozilo iz suprotnog smjera – priopćila je policija. Cesta je izgledala poput bojnog polja – razbacani otpali kotači, automobili pretvoreni u hrpe lima, oba u kanalu, ali na suprotnim stranama i bar 70 metara udaljeni. Očevid je trajao puna četiri sata, a ni jutro poslije još nije bilo potpuno jasno ni gdje ni kako su se točno sudarili. Nije se ignorirala ni indicija da bi mogla biti riječ o samoubojstvu s još dvjema “slučajnim” žrtvama.

– Razjašnjavaju se činjenice koje upućuju na to da je 34-godišnjak imao namjeru oduzeti sebi život pa je došlo do sudara – potvrdili su nam pak jučer popodne i u policiji ističući da istraga još traje.

Mladi, vrijedni, borci...

Slobodan i Sanja Popović vraćali su se kobne večeri iz Rijeke, u koju su otputovali u ponedjeljak na pokop Sanjine bake. Kada su sišli s autoputa u Osijeku, nazvali su njegovu majku Ružu (82), s kojom je bilo i njihovo dvoje djece, i pitali ima li tople vode za tuširanje jer stižu doma za pola sata. Prošlo je i sat i pol, a njih nije bilo na vratima.

Zabrinuta majka otišla je u policijsku postaju. Doznala je tamo da su joj sin i snaha poginuli u prometnoj nesreći u Osijeku. Ostavili su iza sebe kćer Elenu (12) i sina Deana (9), a Slobodanova bolesna majka ostala je, tako, bez sina jedinca, s kojim je dijelila i krov nad glavom. Rodila ga je već u kasnijoj dobi.

– Mladi, vrijedni, borci, ma prekrasni su ljudi bili Slobodan i Sanja.

U braku su 15-ak godina, a kada su se tek vjenčali, otišli su na dvije godine raditi u London, prikupili su nešto novca pa se vratili i uložili u poljoprivredu. Obrađivali su 400 jutara zemlje, uzgajali i bikove, krave – kažu susjedi i rođaci. Ona je ekonomistica, radila je u osiguravajućoj kući, a on se brinuo o OPG-u.

– Djeci su pružili sve, Elenu su vozili na tenis, Deana na nogomet, jadni oni... – zaključuju susjedi u suzama.      

>> Troje poginulo u prometnoj nesreći na južnoj osječkoj obilaznici: Automobili završili u kanalima na suprotnim stranama ceste

>> Troje poginulih u Osijeku: Cesta je izgledala kao bojno polje

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 26

OS
osica
22:14 12.10.2016.

Bolestan um, ako je odlučio sebi uzeti život, mogao je , ali zašto potpuno nedužnim ljudima koji su imali volje, želje i razloga za život. Žao mi je stare majke i djece. Kako će to preboljeti . Prestrašno za promisliti a kamo li doživjeti.

TH
thekurcula
22:48 12.10.2016.

Poznavao sam Slobodana i svedočim da je bio zaista i vredan, i borac, a dodajem da je bio i pošten i otvoren, te uvek vedar i nasmejan. Dvoje malodobne krasne dece ostaju bez oba roditelja zbog idota koji ne ume sam ni da se ubije nego mora nekoga da povuče sa sobom u pakao! Ali prevario se, Slobodan i Sanja nisu tamo gde je on sad. U mislima sa tvojom majkom i tvojim siročićima, laka ti zemlja, Slobodane.

RI
rikavac
00:16 13.10.2016.

mamu j... bolesnu pa sto nisi uzeo pistolj i ubio se a ne ubijat jos dvoje. Ovo je za ne povjerovat da ima takvi ljudi.