Svjedočenje o Ini

Jandroković: To su patetične izjave čovjeka koji je pobjegao

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Jandroković: To su patetične izjave čovjeka koji je pobjegao
13.10.2010.
u 14:56
Odbacujem s gnušanjem da je u bilo kojem trenutku bilo tko pokušao trgovati hrvatskim teritorijem.
Pogledaj originalni članak

Izjavu bivšeg premijera Ive Sanadera kako je odstupio s dužnosti jer nije htio trgovati hrvatskim teritorijem te zbog slovenske blokade pregovora, ministar vanjskih poslova i europskih integracija te šef zagrebačkog HDZ-a Gordan Jandroković nazvao je "patetičnom izjavom čovjeka koji je pobjegao".

- U Hrvatskoj nema ozbiljnog čovjeka koji vjeruje toj tvrdnji - istaknuo je Jandroković nakon današnjeg sastanka s austrijskim kolegom Michaelom Spindeleggerom:

-  To je za mene patetična izjava čovjeka koji je pobjegao, a sada se predstavlja kao veliki zaštitnik nacionalnih interesa.

Kako je istaknuo Jandroković, da se Sanader zaista želio boriti za nacionalne interese, sigurno bi ostao na dužnosti jer se s tog mjesta najbolje za to bori, a ne podviti rep i otići.

- Odbacujem s gnušanjem da je u bilo kojem trenutku bilo tko pokušao trgovati hrvatskim teritorijem zbog ulaska u EU. To je laž koja treba prekriti prave razloge zbog kojih je Sanader otišao - rekao je Jandroković.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 35

DE
deželan
16:10 14.10.2010.

Sanader je res neverjeten. Razlog navaja da je Slovenija, podobne razloge so in še imajo Srbski politiki, ki se vzdržujejo na oblasti z identično retoriko češ da branijo Srbijo pred Hrvati in Kosovčani. kakšna prozorna ideologija oz poskus preusmerjanja pozornosti od pravih razlogov. lp

ST
stipo
17:12 13.10.2010.

Jandrokovicu, pa sta ti imas da pricas kad neznas niti kakvu duznost obavljas, a kad je Sanader bio premijer lizo si mu g***cu, majmune jedan.

KU
kukuriku
19:17 13.10.2010.

novinaraska Montaza -clanaka...normalno ,podplacenih novinarceka - yugoudbasa, kojima odgovara Esdipi na Vlasti..., isto tako i homicìma...\"the show must go on\"..