Susret u Osijeku

Jandroković: Spremni smo opet podržati kandidaturu Grabar-Kitarović

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Gordan Jandroković
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Gordan Jandroković
24.10.2018.
u 21:04
'Očekujemo da će ta odluka biti pozitivna sa strane predsjednice, a kada će doći, ona će sama odlučiti', rekao je Jandroković
Pogledaj originalni članak

Predsjednik Hrvatskoga sabora i glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković izjavio je u srijedu u Osijeku kako je HDZ spreman poduprijeti kandidaturu Kolinde Grabar-Kitarović za novi predsjednički mandat, a ona će sama odlučiti kad će objaviti kandidaturu.

"Kao što smo kazali u ime HDZ-a, mi smo je spremni podržati. Očekujemo da će ta odluka biti pozitivna sa strane predsjednice, a kada će doći, ona će sama odlučiti", rekao je Jandroković na zamolbu novinara da komentira izjave hrvatske predsjednice da će kandidaturu objaviti kad za to dođe vrijeme i da bi s kandidaturom mogla pričekati izbore za Europski parlament u proljeće iduće godine.

 Na novinarski upit ocijenio je kako takva objava kandidature neće doći prekasno za HDZ.

"Pred nama su prvo izbori za Europski parlament i vjerujemo da ćemo tu polučiti najbolji, pobjednički rezultat, a onda ćemo kao pobjednici pristupiti pripremama za izbore za predsjednicu Republike", rekao je Jandroković koji je u posjetu Osijeku bio s predsjednikom mađarskom parlamenta Laszlom Koverom

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 33

JA
jackiechan2
22:11 24.10.2018.

Drago mi je da je Jandrokovic ovo izjavio da usutka pojedince koji se nadaju i pokusavaju posvadjati Kolindu i HDZ s ciljem da neki njihovi kandidati imaju šansu za predsjednika/ca. Kolinda će opet dobiti!

HR
Hrvatska
21:55 24.10.2018.

Samoo Kolindaa kraljica!!

VP
viviana patrizzia
21:48 24.10.2018.

Podržite KGK , jer bolje hrvatska nema na vidiku !