olujni udar

Jako nevrijeme haralo Istrom. Vjetar puhao i 23 metra u sekundi!

Foto: Youtube Screenshot
nevrijeme,Istra
21.07.2014.
u 21:43
Meteorološka postaja u Novigradu zabilježila je vjetar brzine 19 m/s, dok je u Poreču puhao jak zapadnjak (16 m/s). Najjačje je puhalo na Rtu Kamenjak
Pogledaj originalni članak

Istarski poluotok danas je pogodilo jako nevrijeme praćeno grmljavinom i pljuskom te snažnim udarima vjetra koji je na Rtu Kamenjak puta puhao brzinom od čak 23 metra u sekundi. Meteorološka postaja u Novigradu, piše IstraMet, zabilježila je vjetar brzine 19 m/s, dok je u Poreču puhao jak zapadnjak (16 m/s).

U Biloslavima kraj Grožnjana vjetar je dosezao 20 m/s. Najviše kiše palo je na zapadnom ulazu u tunel Učku (20 mm), u Belaju i Roču (18 mm) te u Rovinju i Barbarigi (16 mm).

>>MeteoAlarm upozorio na grmljavinske pljuskove i pijavice

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

MT
marina.tot.djuricic
22:42 21.07.2014.

23m/s iliti 82kmh... čak je i bura jača... :D

Avatar Al Simmons
Al Simmons
22:50 21.07.2014.

Konobar daj Martini stogod da pije :)))) ....nitko se nije osim nje sjetio pomnoziti m/s sa 3,6 da se dobiju km/h :))))))))))))))))))) Martina moj naklon!!!!!