O PODMETANJIMA

Jadranka Kosor: Znam tko stoji iza splitskog pisma

Foto: AFP/PIXSELL
Jadranka Kosor: Znam tko stoji iza splitskog pisma
08.03.2012.
u 13:29
Visoki časni sud stranke davno je izbacio Ivića Pašalića iz HDZ-a, a koga jednom izbaci, povratka mu nema, drži Kosor
Pogledaj originalni članak

Predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor pojavila se u četvrtak na Cvjetnom trgu u Zagrebu kako bi na Dan žena slučajnim prolaznicama podijelila cvijeće. Pri tome nije mogla izbjeći novinarska pitanja o aktualnim problemima u stranci. Jedno od njih ticalo se i pisma koje je protiv nje nedavno uputila članica splitskog HDZ-a Sanja Bilač. Demantirala je da je bilo što naložila u vezi osobe koja je napisala pismo.

– Zalažem se da svaka organizacija donosi odluke mišljenja većine, a ovo je odluka Gradskog odbora Grada Splita. Ono što je ona napravila mislim da je neprimjereno za članicu stranke, a ako je imala bilo kakve prijedloge ili pritužbe, trebala je to govoriti kroz proceduru. Nikakve sankcije nisam naredila, a imam informacije tko stoji iza pisma. Radi se o jednom protukandidatu za predsjedničku funkciju u stranci, a ime još neću iznijeti u javnost – objasnila je Kosor.

Što se tiče povratka Ivića Pašalića, Kosor je dodala je da je Visoki časni sud stranke još davno donio odluku o njegovu izbacivanju, a po statutu stranke, ako nekoga isključi Visoki časni sud, onda povratka nema.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 63

SA
santos008
16:14 08.03.2012.

Oporba uvijek i svugdje ista ,dok je u oporbi sve znaju a kad dodju na vlast onda svi \'\'kukuriku\'\'

OB
-obrisani-
13:42 08.03.2012.

Jadranka Kosor: Znam tko stoji iza splitskog pisma --------------------------- a što to nas uopće briga tko tebi klipove podmeće?

RO
robertooo
15:44 08.03.2012.

ovoliko jada na tako malim prostorima ne sreće se svaki dan...osim kad je jaca u pitanju, onda je to rutina