Mrcvarili ga za sliku

Izvukli dupina iz vode kako bi se slikali i mučili ga dok nije uginuo

Foto: Twitter
Argentinska plaža
Foto: Twitter
Argentinska plaža
21.02.2016.
u 07:30
Turisti su na plaži uhvatili mladunče dupina La Plata, jednog od najmanjih dupina na svijetu, i mrcvarili ga kako bi se svi redom slikali s njim
Pogledaj originalni članak

Skupina turista u Argentini ugrabila je malenog dupina koji se nasukao u plićaku na plaži i držala ga na suhom kako bi se slikali s njim. Dupin je, kao što bi svatko razuman pretpostavio, uginuo. Nevjerojatan potez skupine turista u argentinskom gradu Santa Teresiti ogorčio je mnoge.

Turisti su na plaži uhvatili mladunče dupina La Plata, jednog od najmanjih dupina na svijetu, i mrcvarili ga kako bi se svi redom slikali s njim i postavili fotografije na društvene mreže. Budući da dupini La Plata imaju gustu i masnu kožu koja im pomaže pri zadržavanju tjelesne topline, izlaganje vrućini brzo vodi u dehidraciju, odnosno smrt. Iako su ti dupini svrstani u razred riječnih dupina, uglavnom žive u moru. 

>> 'Morski pas' koji je uplivao u kadar zapravo je dupin?

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 13

KA
kažemja
13:22 21.02.2016.

I što je najgore od svega većina od ovih konjina na slici uopće ne žali za dupinom. Njima je najvažnije da mogu sliku s dupinom staviti na fejs.

Avatar gledatelj_zikine_dinastije
gledatelj_zikine_dinastije
12:08 21.02.2016.

sve za selfie...humanost na zadnjem mjestu vrijednosti a u 21 stoljecu smo

BO
boovuu
12:16 21.02.2016.

Turisti su na plaži uhvatili mladunče dupina La Plata, jednog od najmanjih dupina na svijetu, i mrcvarili ga kako bi se svi redom slikali s njim ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- egoisti ! samo misle na sebe i svoje želje. kom će nanijeti štetu noje bitno. dolika će ciojenu drugi platiti zbog njihove želj nije bitno.