KRIV JE AGENT

Izraelski ministar obrane zaboravio tajne spise i ostavio ih u hotelu

Foto: AFP/PIXSELL
Izraelski ministar obrane zaboravio tajne spise i ostavio ih u hotelu
27.04.2011.
u 15:34
Nakon Baraka, gost u sobi bio je izraelski poslovni čovjek, koji je kao pravi domoljub odmah pozvao izraelsku službu sigurnosti
Pogledaj originalni članak

Izraelski ministar obrane Ehud Barak zaboravio je supertajne dokumente u sobi londonskog hotela Park Plaza, objavio je privatni TV-kanal u Izraelu. Nakon Baraka gost u sobi bio je izraelski poslovni čovjek, koji je kao pravi domoljub odmah pozvao izraelsku službu sigurnosti. Izraelsko ministarstvo obrane navelo je da spisi nisu bili vrlo tajni i da je kriv “šlampavi” agent koji nije dobro pregledao sobu, prenosi AFP.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

XL
xlns
16:18 27.04.2011.

koja priča, zar se u tom hotelu npr. ne mijenja posteljina između gostiju? baš nitko nije skužio nego idući gost? hmm

OB
-obrisani-
18:08 27.04.2011.

Koji super tajni dokumenti, vjerojatno da opet treba pobiti 1000-2000 Palestinskih civila i da treba napasti Iran, pošto su već na redu Libija i dr. Iran treba što prije napraviti atomsku bombu i onda će biti mira na Bliskom istoku a dok se to nedogodi onda će se napadati sve odreda doplje zemlje!

SI
sinaj
23:00 27.04.2011.

Da je na mjestu poslovnog čovjeka bio Mesić, a da su dokumenti hrvatski....