opasno, ali i genijalno

Ovo ne radite kod kuće! Nevjerojatan način za spuštanje kauča s drugog kata

Foto: Screenshot
kauč
18.10.2014.
u 13:53
Dok su se selili, vlasnici kuće u SAD-u bili su previše lijeni spuštati kauč s drugog kata, pa su došli na sjajnu ideju...
Pogledaj originalni članak

Dok su se selili, vlasnici kuće u SAD-u bili su previše lijeni spuštati kauč s drugog kata, pa su došli na sjajnu ideju

. Naime, dečki su izradili improviziranu žičaru po kojoj su polako spustili kauč.

Iako djevojka koja je snimala cijeli proces nije bila uvjerena u njegov uspjeh, nije mogla vjerovati kada je kauč polako i sigurno stigao na odredište. - Možda ste počeli novi posao, sjajni ste, poručila je na kraju djevojka dečkima.

>>Dosjetili se kako automobilom prevesti dječji krevetić

>>Selidba je visoko na ljestvici stresa. Možete li to sami?

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Mr_T
Mr_T
18:03 18.10.2014.

"A je to" majstori 😊

VR
vrisak
10:07 23.10.2014.

Nije to lijenost, nekada je stubiste ili lift toliko usko da je ovo jedini nacin unijeti i iznijeti kauc, krevet, itd itd.. govorim iz iskustva..