bijele pahulje

Iznenadio ih val hladnoće: Snijeg zabijelio Novi Zeland

Foto: AFP/PIXSELL
Iznenadio ih val hladnoće: Snijeg zabijelio Novi Zeland
15.08.2011.
u 12:14
Zbog bijelog pokrivača zatvorene su prometnice, dio aerodroma, prekinuta je nastava i obustavljena opskrba električnom enegrijom
Pogledaj originalni članak

Prvi put nakon 50 godina pala je ovolika količina snijega na Novom Zelandu. Najveći gradovi Auckland i Wellington prekriveni su bijelim pahuljama koje su razveselile djecu, no odraslima zadale prave muke.

Val hladnoće paralizirao je većinu države, prometnice su zatvorene, dio aerodroma, prekinuta je opskrba električnom energijom, a prekinuta je i nastava na jugu zemlje. Temperatura se na nekim djelovima otoka spustila i do - 4 stupnja Celzijeva.  

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

MI
mirac
12:37 15.08.2011.

Da je kod nas bar za 4°C malo niža. Blago njima!

SI
siegmund
12:53 15.08.2011.

Inteligentni ljudi se informiraju i ne lupetaju o stvarima koje ne znaju. Snijeg u Novom Zelandu pada svake godine. 2009... http://www.odt.co.nz/the-regions/central-otago/61459/the-charms-hunkering-down-cosy-clinton 2010... http://www.odt.co.nz/news/queenstown-lakes/112036/snow-hampers-motorists-closes-schools

SA
sandrica
03:18 17.08.2011.

Snijega sigurno nije bilo u Aucklandu. Ja zivim na North Shore i svakako znam sta je snijeg! Odakle vadite svoje informatije? Kia ora, Croatia!!!