Dok su čistili

Iznenadili su se kada su vidjeli što je bilo u starom kauču

Foto: Ilustracija/ Thinkstock
Kauč
Foto: Suffolk County SPCA
Piton
18.06.2014.
u 13:01
I dok se u starim kaučima uglavnom mogu pronaći mrvice i kovanice Peter Wang i njegova supruga suočili su se s nečim puno većim
Pogledaj originalni članak

Par iz New Yorka nemalo se iznenadio zbog toga što ih je dočekalo tijekom čišćenja podrumskog stana u kojem je donedavno netko bio živio.

I dok se u starim kaučima uglavnom mogu pronaći mrvice i kovanice Peter Wang i njegova supruga suočili su se pitonom dugim oko jednog metra. Peterova supruga naletjela je na zmiju kada je maknula jastuk s kauča, javlja CBS New York.

Nakon otkrića pitona Peter je pozvao nadležnu službu kako bi pokupili životinju.

Ispostavilo se da je zmija pripadala bivšem stanaru stana, a za njega se trebao brinuti stanar s gornjeg kata kojemu je životinja očito pobjegla. S obzirom da se radi o vrsti zmije koju je legalno posjedovati policija nije podnijela prijave.

>> Nisu mogli vjerovati što su pronašli u kutiji na tavanu tijekom snimanja dokumentarca

Foto: Suffolk County SPCA

(Foto: Suffolk County SPCA)

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.