Predsjednički izbori

Iznenađenje za Kolindu u Tuđmanovom rodnom mjestu. Juričan odnio pobjedu u Rumunjskoj

Foto: DIP
Veliko Trgovišće
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Kolinda Grabar-Kitarović obratila se nakon objave prvih neslužbenih rezultata
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Kolinda Grabar-Kitarović obratila se nakon objave prvih neslužbenih rezultata
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Kolinda Grabar-Kitarović obratila se nakon objave prvih neslužbenih rezultata
Foto: Marin Tironi/PIXSELL
Izborni stožer predsjedničkog kandidata Daria Juričana
Foto: Marin Tironi/PIXSELL
Izborni stožer predsjedničkog kandidata Daria Juričana
Foto: Marin Tironi/PIXSELL
Izborni stožer predsjedničkog kandidata Daria Juričana
23.12.2019.
u 09:32
Zanimljiva je i Indonezija. Tamo su Juričan, Milanović i Škoro osvojili svaki po 33,33 posto
Pogledaj originalni članak

Nakon obrađenih gotovo 100 posto biračkih mjesta, u drugi krug predsjedničkih izbora idu Zoran Milanović i Kolinda Grabar- Kitarović.

U Velikom Trgovišću, rodnom mjestu prvog predsjednika Franje Tuđmana pobjedu je iako s malom razlikom odnio Zoran Milanović s 29,67 posto potpore. Na drugom mjestu je Kolinda Grabar-Kitarović s 29,47 posto, dok je Miroslav Škoro dobio 22,65 posto potpore birača.

Video: Božo Skoko komentirao je rezultate prvog kruga predsjedničkih izbora

Jedan od zanimljivih rezultata je onaj Daria Juričana u inozemstvu. Naime, on je u Rumunjskoj osvojio 40 posto potpore birača, iza njega je Zoran Milanović s 30 posto potpore.

Zanimljiva je i Indonezija. Tamo su Juričan, Milanović i Škoro osvojili svaki po 33,33 posto.

Drugi krug predsjedničkih izbora održat će se 5. siječnja.

Video: U stožeru Kolinde Grabar Kitarović orila se pjesma "Vilo Velebita"

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 22

SA
Saskakempa
10:25 23.12.2019.

Hehe ipak je najbolji osjecaj kad ti banditos da podrsku pa zavrsis treca u zagrebu.

SV
SveJeUzalud
10:06 23.12.2019.

....alternativa SDPu i HDZu...ne može činiti 6 kandidata koji su za korjenite promjene..već ujedinjeni i zajedno...činili bi 30%.....ovako će se promjene dogoditi kad na vrbi dazrije grožđe.....treba biti 3 opcije....SDP.....HDZ...i PROMJENE....

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
11:54 23.12.2019.

Gospođa Grabar Kitarović imat će problema u drugome krugu. Problem je i dalje ona sama. Uzvici Vukovar, Vukovar za vrijeme njezinog govora nakon poraza u prvom krugu od Milanovića pokazali su da nema pojma da ju je Škoro zgazio u Vukovaru. Kasnija objašnjenja komentatora bliskim HDZ-u (Curić) gdje tvrdi komentator je to zato što su u Vukovaru tako Srbi glasali još su gora. Njezin poklik u Vukovaru da su danas mrtvi branitelji sretni je toliko nepromišljen i degutantan da su to sklonili iz tekstova i drugog materijala. A da o kolačima za Bandića u zatvoru ne govorim. Pokušaji da se uključi lik Jakova Kitarovića u njezinu kampanju su propali nakon saznanja o njegovim prihodima iz više izvora od kojih je jedan u firmi u Švicarskoj, kanton Zug. A švicarskom firmom upravlja pretvorbeni tajkun iz Zadra, poznat iz sudskih procesa zbog prevare. Jer bi dublje istraživanje moglo odvesti tamo gdje to nije dobro. Plenković mora dalje podržavati osobu koju nije odabrao i to će do kraja nagristi HDZ i Plenkovića osobno kako god to završilo. Možda je najbolje rješenje da jednostavno ugasi HDZ podršku gospođi Grabar Kitarović i da pohlepna i danas bogata obitelj više ne daje materijala iz svog života koji bi dalje štetio HDZ-u a i tko zna što bi sve još isplivalo. Ili će HDZ i Plenković trpjeti još 5 godina nesuvisle govore i pojave gospođe koja ne poznaje sport i tvrdi da je Dražen Petrović iz Zadra? Da li je HDZ spreman strijepiti svaki puta kada Kolinda Grabar Kitarović malo više popije?